RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hangisidir? Ses, şıklık ve kullanım kolaylığı bakımından en dengelisi hangisidir? Iriver clix'imin alır almaz bozulmasından dolayı sinirim bozuldu (tamamen şanssızlık olduğunu biliyorum irivera lafım yok). Kapasitesi 8 ila 20gb arası olması gerekiyo. Ipod touch nasıldır? Fiyat konusunda belli bir kriterim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 iRiver fiyat-verim konusunda yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bow before creative ben fanboi oldum gerçi artık da, bişey olmadı ya. taş gibi taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 asteroth clixden mi bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Genel olarak iRiver ürünlerinden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bende de iriver var. yine iriver alırdım.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 iriver en son muadili ipodlardan falan pahalıydı diye hatırlıyorum. kalite olarak değil tabii özellik olarak muadil. şimdi değiştiyse durumlar bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Sansa clip ya da fuze ses kalıtesı olarak cok ıyıdır.Yıne sadece ses kalıtesı ıse onemlı olan sony a serısı derım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar