pronoit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yahu ben aldim accountu açtim işte patchledim fln. internet sitesinden şifrem ve accountim çalişiyor ama bir türlü oyuna giremiyorum şifreyi kabul etmiyor bu nasıl bir durumdur bilgisi olan var mı saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yeni aldıysan active etmemiş olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 madem güncellenemiyor ben halettim sorunu modlardan özür diler saygıyla köşeme çekilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yahu old tarantia mı ne var orada resmen makine ölüyor 4-5 saniye donuyo ekran fln sistem şu 2gb ram 800mhz ati 2600 pro diğer tortage da çok rahattim hatta bir kaç küçük yerde de güzel takiliyordum ama burada resmen donuyo fps de düşmüyo nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ram yetersiz ayar kıscan çare yok, view distance düşür bayaa çok artar fps... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar