tymphonist Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Selamlar, ofisten büyük bir istekle h.sonumu warhammer' da sc lerde koşturarak geçirme hayaliyle bir anda eve ışınlandım, ama eve geldiğimde beni kötü bir error bekliyomuş da haberim yokmuş :) Konu log in olmaya çalıştıktan sonra patcher açılırken UNKSTR diye iç acıtıcı bir hata vermesi :/ Bilgisi olan ve yardımcı olabilcek herkezden fikir ve düşüncelerini lütfediyorum :)
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hesabının acık mı kapalı mı bir bak.Aynı hata arkadasımda oldu bugun parası ödenmediginden hesap kapandi die bu hatayı veriordu.
tymphonist Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Evet baktım daha önce ödeme yapmak için kart bilgilerini girmiştim tekrar bu hale nasıl geldi anlamadım :/ Şimdi hesap kapandı mı ve benim yeniden mi register olmam gerek ?
tymphonist Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hallettim saatler sonra :/ Eğer olurda aynı sorunla karşı karşıya olan olursa ödeme bilgisi güncellemesi istiyo, eski bilgiler silinmiş.
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Evet otomatik ödeme talimatlarını bazı kartlara aktif yapmak için resetlediler.
FloWAR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bende de aynı durum söz konusu şu an. otomatik yapmışlardı ben manuele çevirmiştim. ama şu an unkstr hatasını alıyorum sadece benim accountumda. bilgileri güncelemekten bahsetmişsiniz ama sadece ödeme yapmaya izin veriyor. nasıl yaptınız anlatabilir misiniz? manuelden tekrrar otomatiğe almaya çalıştığımda da izin vermiyor. anlamadım... ama accountun aktif olduğu görülüyor :S
tymphonist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Anlattıkların hemen hemen benimkine benziyor, aynı ödeme bilgilerini yazdığında olmuyorsa farklı bir kart deneyince olmuştu benim bir de öyle dene istersen.
FloWAR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aynı derken, ben 2 gün önce ödeme yaptım tekrar ödeme yaptırmıyor bana bu yüzden kart bilgilerimi nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum başka bir yolu var mı ki?
FloWAR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 tekrar ödeme yapmamı istediler utanmadan ve 3 gün geçtikten sonra bi ödeme daha yaptım 60 gün civarı oynama süresi ile war accountunu herhangi bir wow accountu ile takas yapmayı düşünüyorum...
Öne çıkan mesajlar