InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Alien Adventure tarzi oyun takildiysaniz burdan sorun.2 ayri sonu var biri mutlu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 oha çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 2. son nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 elemanın kafayı uçurup camdan fırladım diğer son nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 fenris said: elemanın kafayı uçurup camdan fırladım diğer son nasıl? Mutlu son Ordaki son elemanla uzayliyi olduruyosun.Replay last scene de yapamazsan ilk denemede.Ilk ipucu olarak kapiya tikla son sahnede, gerisini cozersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 abi ahahha yaratığı lavaboya soktum saç kurutma makinesini de koydum kızardı yaratık sonra dokundum kesti kafayı ahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 lol silah cikiyo onla vurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 suları açıp fön makinasını lavaboya sokun. banyoya değil. sonra silahla dalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Oltayı denize attım.Kayayı haraketlendirince balık geliyor.Oltaya tıklıyorum.Balık oltaya gelmiyor.Yardım ? Tamam geçtim.Oltanın üzerine çıkmak gerekiyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 abi kediyi nasıl atlatıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Sağ üste tıkla.Ağaç dalı çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Kedinin kicina gircen sonra lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 oeh yaratık gaza geldi , 3-4 basarız son sahneden sonra , tekrar et deyince tıklayamadan girip indirio. edit: neyse bir sefer basardım silahı çıkarttım :) iyiymiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mutfak sahnesini biri açıklayabilirmi ? Kaldım kafayı yiyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Garager said: Mutfak sahnesini biri açıklayabilirmi ? Kaldım kafayı yiyicem. Blender'a portakal atcan sonra kapagi accan kadin onla ugrasirken muslugu ac sonra cekmece sonra bicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Röah bitti la :D Her türlü bitirdim çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/sonny sitede bir numaralı oyun neymiş diye baktım, sardırdım feci sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 GEd said: http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/sonny sitede bir numaralı oyun neymiş diye baktım, sardırdım feci sonra. Sonu yok onun.Bitmiyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Oltayı denize nasıl atıoz olduğu yerde zıplıo paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 InneR_ChaoS said: GEd said: http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/sonny sitede bir numaralı oyun neymiş diye baktım, sardırdım feci sonra. Sonu yok onun.Bitmiyo oyun bırakıyım o zmaan ya, ömrümü çürütecek yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 SpaceMonkey said: Oltayı denize nasıl atıoz olduğu yerde zıplıo paso sölemicek mi kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 şöyle sırasıyla ağaçtaki dala, kendine, kurbağaya, ağaçtaki deliğe, kuşun uçtuğu dala, oltaya tıkla. gerisini bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 NERDE BU FÖN MAKİNESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 abow diğer oyunu 1 saati geçmiş oynuyorum uyuyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 BİTİRDİM BEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar