Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Şu bahsedilen gizli mağaraya (Jedi Temple Ruins'tekine) gidip jedi ablamı buldum. ama ortada büyük bir sorun var. beni beğenmedi. tam olarak ne demek istediğini de anlamadım çünkü çok saçma birşey söyledi. aha: said: I'm sorry, but I'm looking for someone with an open mind toward... Let's call it an alternative to a certain type of government. But I thank you for your interest. ne demek bu?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ahaha sen imp.sen sana o görev vermez orda bide amcam war. ona git o sana verir görev Ekleme: amca mağarada deil dışarda yeşil alevlerin yanında(yeşil deilmidi yoksa) [signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor [Bu mesaj sLog tarafından 04 Mayıs 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 amcamı buldum da bende -100 imp faction puanı var? zaten imp filan sevmem. imp sux. oyunda iki amacım var, 1 jedi olmak, 2 rebel olmak. çok kızdım şimdi, ticket mı yollasam?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 açıklama: o iki amcamı da buldum ben. dark olanı da light olanı da. ama light olanı görev versin istiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 git avaturk e ordakiler sana daha yakin, aradigini bulursun orda.[signature][hline]eededo tha ColdBlooDeD Professional =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Just give the name and forget him ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 daha faction secmemisin, faction npc den gorev almaya calısıyon tam emın deılım ama orada notraller ıcınde 1 npc olması lazım sen su ankı halınle ancak oradan alabılırsın bıde ıstersen bı ara hatırlatta sana hayattakı en buyuk arzunun sana ne kadar uzak oldugunu hatırlatıım oyunda bı ımp olarak :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar