Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Osi Ye Nasıl Başlayacagımız hakkında bilgisi olan varsa lutfen yazssın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bir adet cd key bulursun.osi bedavaya veriyordu bunlari.oyun download sitelerindende alabiliyordun.o key le account aciyorsun sonra oyunu patch ledikden sonra oynamaya basliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ahanda[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Tşk Ediyorum ama. Ben bu Osi Ye Baslayamayacagım Herhalde. Gercekten zor Yaaa :( İnanın Beceremdim Anason sen Bana bi accaunt Acta Deneyelim Bari :) Yada Msn Icq Varsa Yaz Konusalım. Rica Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar