dumah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Acil bir iki cafe hesap programı lazım. bir iki tane buldum ama cracklerini bulamadım. yardımcı olabilicek bi arakdas , ilgilenebilrise çok sevinirim. cafedeki makinaları açıp kapatan fln soyle janjanlı bir program arıyorum.[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 up...[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 upppppppppppppp[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Sana Easycafeyi Önenirim ücretsiz olup Çok kullanışlı bir program. www.tinasoft.com Easycafe Kurulum dosyasını çek server ve client dosyaları içinde olucaktır serveri kurduqunda bir forum doldurman gerekir formu dolduruktan sonra tinasofta Ruhsat ve Vergi Levhanın Fotokopisini Fakslaman lazım ve arkasında Ararsan Mailine Register numarası göndereceklerdir bundan sonra rahat rahat kullanabılırsın..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 easycafe şu anda en makul çözümdür. tavsiye edilir. yalnız mavi ekran çıkarırsa başınıza bela oluyor client.exe'si.. o da olsa olsa benim başıma gelir, neyse. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 e-cafe de çok kullanışlı adresi www.bsoft.com.tr form dolduruyorsun sadece.[signature][hline]paticik.grambr. [Bu mesaj grambrood tarafından 05 Mayıs 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar