Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 İstiflerinden aklındaki Firar ediyor Ağzındaki iki kelime "Ben gidiyorum" diyor İster istemez siyah Kalbindeki kum saati İçinden dökülecek neredeyse Önüne bakarak yürüyor İterken kapıyı, Kararmış gün, Uzaktaki silüetlere bakıyor Arasına karışıyor gölgelerin Gece ona, O geceye yakışıyor Yol ve insanlar Sevgililer, dostlar Ayrılıyor, gözlerinin önünde Birer birer terkediyor Yalnız kalıyor durak, Yapayalnız Üşüyor, Çaresiz Yapma diyemiyor Ne yağmura ne rüzgara Çiseleme, esme Diyemiyor Üzülme diyemiyor Ne kendine, ne ona Durma, arkamdan bakma Diyemiyor Göğsündeki ağrı Dudaklarındaki mühür Çarpan organları Yasaklıyor hıçkırmayı Düşmeyen gözyaşlarıyla Belki avunuyor Buruk veya yalan Umutları ceketinin cebinde, Kendi yaşamı hala kendinde Ceplerinde saklıyor ellerini, ve hergün Her Allah'ın günü Aynı yere aynı duyguyla Yürüyor, durmadan yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 beyendim hoş olmuş =) ben senin yazılarını hep beyeniyorum zaten ya güzel yazıyosun =) darısı benim başıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 warya bi gün bütün bunları derleip paticik şiir kitabı die çıkartcam ona göre.... cidden güzel olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yaa o benim projem höytt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 saçma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar