eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Belki daha önce görmüşsünüzdür, nette "Manualist" diye aratınca bu abi çıkıyor. :D Bir çok TV şovuna çıkmış ve başka parçalarla böyle egzantrik çalışmalar yapmışlığı var, şimdi de Monster Türkiye için yapmış.. Hem de mastikayla.. Evet, evet, bildiğimiz mastika... [video]http://www.dailymotion.com/video/x7gw04_boyle-mastika-ne-gordum-ne-duydum_fun?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ahaha psiko lan herif süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ya ben mi hayvanım yoksa adam mastika müziğiyle osuruyomuş gibi geliyo mu size de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar