Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 perfo amca nanoteknolojiyi kahvehanede çay demlerken çözmüş bence. rengini bi düğmeye basarak değiştiriyo hey yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ÇITIR HASARLI !! YERİM BEN BÖLE ÇITIRI KITIR KITIR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 önü darmadağın etmiş, bu çıtır hasarlı mı oluyo şimdi :) şasi yamulmuştur heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mr_Hand said: önü darmadağın etmiş, bu çıtır hasarlı mı oluyo şimdi :) şasi yamulmuştur heralde? şasi de bir şey oldugunu düşünmüyorum ama o önün toplanması en az 3 4 bin vardır. Hayatımda yaptıgım tek kazayı önden yapmıştım. Onda bile bu kadar zarar yoktu ama servis 2000 ytl masraf çıkarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 adam da 3000 ytl demiş zaten ama :) ne kadar inanılır bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Adam da yazmış gerçi servis dışı diye de, bu tarz arabaları çıkma parçalarla topladıkları için aracın altında bişey yoksa gerçekten 4 5 bin YTL'ye çıkılabilir. Yinede çıtır deyince insanın gözünde canlanan bu olmuyor haliyle. Kaput, 2 çamurluk, ızgara, 2 far, tampon, radyatör falan sadece görünenler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mr_Hand said: adam da 3000 ytl demiş zaten ama :) ne kadar inanılır bilemicem. ama max demiş :) bence en az 3000 e çıkılır gbi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 golf ün hva yastıkları nasıl açılmamış ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 chip tuning tuning yapan elemanın gerilmesine bakın zannedersiniz tekerlegi kendisi bulmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 autoshow değil de ondan önceki patinaj buluşmasından birine benzettim adamı, fotoğraflarından tabii ki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Syn said: autoshow değil de ondan önceki patinaj buluşmasından birine benzettim adamı, fotoğraflarından tabii ki =P matama nın kebap salonlarından çıkmayan tıknaz ve kısa versiyonu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 prozzak said: ÇITIR HASARLI !! YERİM BEN BÖLE ÇITIRI KITIR KITIR :D işin kötüsü bi kaç ay sonra bu arabayı onarıp hasarsız tertemiz diye tekrar satışa sunucak olmaları. ablamın bi siteye yetkisi var tüm arabaların kasko geçmişine bakabiliyoruz, neler çıkıo neler ağzım açık kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 3bin de olsa o hasarı görmüş golfe toplamda 16k vermek saçma olur kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 vosvogen exselum paket :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ya allah kahretsin adam bırak kendi bindiği arabanın markasını yazmayı - hadi o yabancı kelime - kendi dilindeki "renk" kelimesini yazamıyo ya. niye ya?! reng ne ya. of be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ay em hırbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Fake bu en azından bana öyle geldi cep tel numarası falan atmasyonik bomba gibi kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 çıtır leon nedir bu çıtır lafı ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 paramecium said: Selam, Sedefli yanardönerli renkler var ama amcanın bahsettiği şeyden haberim yok :P Duymuş gibiyim ama nereden : Saygılar. viper diye uyduruk otesi bir dizi vardi. orada araba tipi degisim gecirmeden de bazen kumanda ile sadece renkte degistirebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 perfo musti nin linki falan var mı? geberdim ona gulmekten. hala guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 viper uyduruktu?? Yapma gözünü seveyim.. Kaç sezon devam etti.. O dönemin en iyi dizilerinden biriydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sadece araba değil de adamlar bunu düşünmüş ve şöyle bir bölüm açmış tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 1500km'de deli bi makine adam aynı ilanı 2 kere koymuş =) ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yalnız gram güven vermiyo bu ilan adama karşı. tik para, deli makine falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bi dakka bi dakka orda Nagivasyonmu yazıyo ben mi yanlış okuyorum. Nası yani ya ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar