Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahibinden.com vb sitelerden komik araba ilanları

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
önü darmadağın etmiş, bu çıtır hasarlı mı oluyo şimdi :) şasi yamulmuştur heralde?

şasi de bir şey oldugunu düşünmüyorum ama o önün toplanması en az 3 4 bin vardır. Hayatımda yaptıgım tek kazayı önden yapmıştım. Onda bile bu kadar zarar yoktu ama servis 2000 ytl masraf çıkarmıştı.
Mesaj tarihi:
Adam da yazmış gerçi servis dışı diye de, bu tarz arabaları çıkma parçalarla topladıkları için aracın altında bişey yoksa gerçekten 4 5 bin YTL'ye çıkılabilir.

Yinede çıtır deyince insanın gözünde canlanan bu olmuyor haliyle. Kaput, 2 çamurluk, ızgara, 2 far, tampon, radyatör falan sadece görünenler :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Syn said:
autoshow değil de ondan önceki patinaj buluşmasından birine benzettim adamı, fotoğraflarından tabii ki =P

matama nın kebap salonlarından çıkmayan tıknaz ve kısa versiyonu gibi
Mesaj tarihi:
prozzak said:
ÇITIR HASARLI !!

YERİM BEN BÖLE ÇITIRI KITIR KITIR :D

işin kötüsü bi kaç ay sonra bu arabayı onarıp hasarsız tertemiz diye tekrar satışa sunucak olmaları. ablamın bi siteye yetkisi var tüm arabaların kasko geçmişine bakabiliyoruz, neler çıkıo neler ağzım açık kalıyo.
Mesaj tarihi:
ya allah kahretsin adam bırak kendi bindiği arabanın markasını yazmayı - hadi o yabancı kelime - kendi dilindeki "renk" kelimesini yazamıyo ya. niye ya?! reng ne ya. of be.
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Sedefli yanardönerli renkler var ama amcanın bahsettiği şeyden haberim yok :P Duymuş gibiyim ama nereden :

Saygılar.

viper diye uyduruk otesi bir dizi vardi. orada araba tipi degisim gecirmeden de bazen kumanda ile sadece renkte degistirebiliyordu.
  • Yeni Oluştur...