senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 arkadaşlar elime psp geçti ama bi iki ayar yapılması gerekiyor(versiyon indirme yükseltme fln :)) arkadaş sen yapma alet kitlenir kalır alırsın boardı eline dedi. bu işi yapabilecek neresi tanıyorsunuz izmirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 izmiri bilmiyorum da bursa olsaydı ben yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 internetten psp forumları var bütün gereken program ayarları adım adım anlatıyorlar,çok da basit bir işlem kendin yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 o forumlara baktımda bi tane edevat gerekiyormuş zaten bilmemne battery diye. şimdi onu nerden bulcam da alcam. o yüzden bi tane elemana götüriyim diyorum o alet zaten 30-40 ytl bişidir e adamda max o kadar alır benden heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 max 10 15 ytl lik bir işlem pandora bateri yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Sendeki psp'nin versiyonu ne birde pili nedir? pspvadisi gibi yerlere bakabilirsin mesela gayet kolay bir işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bu pspe ayar cekme isini istanbulda kadıkoyde yapan yer var mıdır, neresidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar