xytin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bir haftaya kadar 2 aylık dişi bir beagle sahibi oluyoruz ailece:) beagle'ı olanlar yada onunla ilgili bilgi sahiplerinden önerilerini,tavsiyelerini köpekle ilgili bildikleri avantaj ve dezavantajlarını bana iletmelerini bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 hani resim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Beagle hastasyım ama alamıyom ne yazıkki :/. Evlenince alıcam ama kesin :P. Resim koysana ya görseydik seninkini. Bigıllll :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 görürüm evlenince nasıl alıcaksın köpek. evlendiğin hatun balıktan bile korkar, ozaman intihar edersin işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bende çok severim beagle'ları. aldıktan sonra kesinlikle foto bekliyoruz :) aşağıdaki linklerden beagle hakkında bilgi edinebilirsiniz Evcil Köpekler - Beagle Havhav - Beagle Pet.gen.tr - Beagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ne kadar bu köpeklerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xytin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 işte yaramaz tarçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 anaam çok tatlı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Llama said: ne kadar bu köpeklerr zamanında karakedi ile bölümün açılamsı konusunda fiyat ile ilgili hiç birşeyin bahsedilmeyeceği gibi bir karar alınmıştı ama özel mesaj ile yapılabilir ki bi kontrol edin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Süper Bigıl ya, çok zıpır bi tip :P bende istiom. :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 dostum sahibini yiyiromuş bunlar :P hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xytin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 tüm yaramazlıklarını anlarım ama sahibini yemesi konusuna inanmam imkansız çnkü bi köpek bukadarmı sahibine düşkün olur gözümüzün içine bakıyo resmen tek derdi oyun yemek uyku ve yaramazlık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Süper bişey ya, hayalimdi bi zamanlar almak. Çok enerjik olması biraz beni bezdirir mi acaba diyordum ama tip falan müthiş :D. Plato'da görmüştüm iki tane deli oyunbaz hasta sapıklardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bunlar çok sevimli ama nedense hiç sevmiyorum. bi köpek olarak 0 fonksiyonmuş gibi geliyo bana. yani bu mu kedi mi deseler kedi derim. çoğu köpek cinsini sevmiyorum pek. ama sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xytin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ya öyle bie fonksionluki 3 aylık olmasına rağmen bi konuşmadığı kaldı nerdeyse insan gibi..inanılmaz zeki bi köpek başına buyruk davranıyo o ayrı.. ama evdeki herkesin huyunu suyunu çözdü ve kime nası davranacağını çok iyi biliyo..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Greeny said: dostum sahibini yiyiromuş bunlar :P hayırlı olsun 4 yasindan sonra beyinleri fazla buyuyup deliriyolar mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Greeny said: dostum sahibini yiyiromuş bunlar :P hayırlı olsun kulaklı uyuyan 10 yaşındaki bi cocuk, sabah kulaksız uyanmış. karşısında sevimlilik yapan beagle cinsi köpek pis pis sırıtıyormuş ama olacaklardan habersiz köpicik bir daha hiç gülememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 xytin said: ya öyle bie fonksionluki 3 aylık olmasına rağmen bi konuşmadığı kaldı nerdeyse insan gibi..inanılmaz zeki bi köpek başına buyruk davranıyo o ayrı.. ama evdeki herkesin huyunu suyunu çözdü ve kime nası davranacağını çok iyi biliyo..:) alıcan bu şapşalı, hafif hafif dövücen bütün sinir gidecek. Pata küte değil tabi, yumuşak :D o kulaklar falan havada uçuşur negzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 beagle çok tatlı bir tür ya, size mutluluklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 çok teşekkürler:)evet inanılmaz tatlı çok doğru bi karar verdiğimizi düşünüorum tarçını evimize dahil etmekle çok başka bi sevgi çok başka bi şey o bizim için..sevgisi asla tarif edilemez durumda..kolay bi cins değil ama sabır göstereceğime inanıyorm diyen biri için muhteşem bi köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 çok tatlıymış, daha fazla resim bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bi tane beagle büyüttüm geçici olarak, daha doğrusu emanet edilmişti uzun bi süreliğine bana. çok sakindi, ağırbaşlı ama sevecen bi köpek türü. soğuk değil, ideal ev hayvanı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yeni resim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 evet yeni resim gelse çok iyi olur hatta Greeny de Ares in resimlerini bi topakta sergilese imbalarokko olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kalem pil bulsam çekip koyacamda, kalem pil yok. ciddiyim bu arada, rechargable pil lazım, normal piller dayanmıo 5-10 saniyede biityor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar