Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beagle!

xytin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir haftaya kadar 2 aylık dişi bir beagle sahibi oluyoruz ailece:)
beagle'ı olanlar yada onunla ilgili bilgi sahiplerinden önerilerini,tavsiyelerini köpekle ilgili bildikleri avantaj ve dezavantajlarını bana iletmelerini bekliorum
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Llama said:
ne kadar bu köpeklerr

zamanında karakedi ile bölümün açılamsı konusunda fiyat ile ilgili hiç birşeyin bahsedilmeyeceği gibi bir karar alınmıştı ama özel mesaj ile yapılabilir ki bi kontrol edin ;)
Mesaj tarihi:
tüm yaramazlıklarını anlarım ama sahibini yemesi konusuna inanmam imkansız çnkü bi köpek bukadarmı sahibine düşkün olur gözümüzün içine bakıyo resmen tek derdi oyun yemek uyku ve yaramazlık:)
Mesaj tarihi:
Süper bişey ya, hayalimdi bi zamanlar almak. Çok enerjik olması biraz beni bezdirir mi acaba diyordum ama tip falan müthiş :D. Plato'da görmüştüm iki tane deli oyunbaz hasta sapıklardı :D
Mesaj tarihi:
bunlar çok sevimli ama nedense hiç sevmiyorum. bi köpek olarak 0 fonksiyonmuş gibi geliyo bana. yani bu mu kedi mi deseler kedi derim. çoğu köpek cinsini sevmiyorum pek. ama sevimli
Mesaj tarihi:
ya öyle bie fonksionluki 3 aylık olmasına rağmen bi konuşmadığı kaldı nerdeyse insan gibi..inanılmaz zeki bi köpek başına buyruk davranıyo o ayrı.. ama evdeki herkesin huyunu suyunu çözdü ve kime nası davranacağını çok iyi biliyo..:)
Mesaj tarihi:
Greeny said:
dostum sahibini yiyiromuş bunlar :P

hayırlı olsun

kulaklı uyuyan 10 yaşındaki bi cocuk, sabah kulaksız uyanmış.
karşısında sevimlilik yapan beagle cinsi köpek pis pis sırıtıyormuş ama olacaklardan habersiz köpicik bir daha hiç gülememiş.
Mesaj tarihi:
xytin said:
ya öyle bie fonksionluki 3 aylık olmasına rağmen bi konuşmadığı kaldı nerdeyse insan gibi..inanılmaz zeki bi köpek başına buyruk davranıyo o ayrı.. ama evdeki herkesin huyunu suyunu çözdü ve kime nası davranacağını çok iyi biliyo..:)

alıcan bu şapşalı, hafif hafif dövücen bütün sinir gidecek. Pata küte değil tabi, yumuşak :D o kulaklar falan havada uçuşur negzel :D
Mesaj tarihi:
beagle çok tatlı bir tür ya, size mutluluklar :D
Mesaj tarihi:
çok teşekkürler:)evet inanılmaz tatlı çok doğru bi karar verdiğimizi düşünüorum tarçını evimize dahil etmekle çok başka bi sevgi çok başka bi şey o bizim için..sevgisi asla tarif edilemez durumda..kolay bi cins değil ama sabır göstereceğime inanıyorm diyen biri için muhteşem bi köpek
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bi tane beagle büyüttüm geçici olarak, daha doğrusu emanet edilmişti uzun bi süreliğine bana. çok sakindi, ağırbaşlı ama sevecen bi köpek türü. soğuk değil, ideal ev hayvanı bence.
  • Yeni Oluştur...