Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bana şöyle national geographic tadında doğal afetlerle ilgili belgesel nitelikli kısa filmler bulabileceğim bi site adı verebilir misiniz? özellikle hortumlar ve yanardağ patlamalarıyla ilgili,aslonda düşündüm de kısa ya da uzun olması farketmez, yeter ki buliim. şimdiden teşekkürler![signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Hazır topic varken bende bişi istiyim :) Bende özellikle akvaryum balıklarıyla ilgili belgeseller arıyorum İnternetten sipariş verebilecğeim yada download edebileceğim şeyler biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 dc++ da bikaç kişide buldum ben adamın tekinde 40 tane vardı hepsi 700mb lık divx halinde :) çekiyodum bikaçını fln sonra 1-2 sorun cıktı kapadım gene çekecem ileride :) dc++ açıklamasını internet bölümünde yapmıstım bakabilirsiniz.[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar