Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Selam millet; Öncelikle p.tesi günü internetimiz açıldı. Kampanya modemini aldım ve kurdum. (Wireless kullanmaktayız.) fakat bir müddet sonra şunu fark ettim. Modeme baktığımda ADSL ışığı yanıyor fakat Internet ışığı sönmüştü. bi anlam veremedim hatta sorun olabilir dedim kendi kendime. o an modem web arayüzüne girdim ve yeniden başlattım. Bir baktım ki internet düzelmişti. Sonra bunu yapmaya devam etti bu 3 gün içerisinde. Ttnet müşteri hizmetlerini aradım. modeminizde sorun olabilir dediler. 3. gün gittim modemi değiştirdim geldim yine aynı sorun devam etmekte. üstüne üstlük bu ynei modemde bu sefer arada wirelessda gidiyor yani ışığı sönüyor. ne yapabiliriz? sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Hat için yeni kablo denedim o da kâr etmedi aynı sorun devam ediyor. acaba türk telekom'dan olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Airties wireless modemlerde bu sorun oluyor. Firmware güncellemesi yapın. Ve türktelekomu arayıp şöyle diyin. Airties wireless modemim var hattım sürekli kesiliyor oradan hattıma restart atabilirmisiniz. Ben bunları yaptırdım ve sorun çözüldü. Firmware güncellemesini unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 firmware güncellemesi yaptım zaten sorun devam ediyor. müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı aldılar. bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. @mavi senin hattı resetlemelerini sen istedikten sonra bir daha hiç yapmadı mı böle bir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Hayır yapmadı. Benim modemde ttnetin verdiği airties rt 205 modeliydi. Bu sorun bazı arkadaşlarımda da oldu. Çözümünü aynı yolla yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar