Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Çok fazla asılı konu oldu buraya topluyorum hepsini. Rehber niteliğinde olan konuların bağlantısını buraya koyabilirsiniz, diğer mesajlar silinecektir. Tercih Yapacaklara Öneriler [ÖSS] Okul ve Bölüm Tanıtım Konusu Avrupada Yüksek Lisans Türkiyede MBA Rehberi ÖSS Tavsiyeleri Master ile ilgili sorular Mühendislikte Hayatta Kalma (ingilizce) En güvenilir yurt dışı eğitim danışmanlığı? ÖSS'ye İtiraz İçin Bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Amerika da Mastersız doktora rehberi istiyorum ben de. Geçen bi hoca bahsetti de biraz. master derecesi olmadan direk phd derecesi için başvuruluyormuş amerikada. nedir ne değildir. işletme ve pazarlama için hangi üniversiler? neler istiyolar (gmat, toefl filan)? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ilgilenin biraz şu üsttekiyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 var öyle programlar evet başvururken belirtiyorsun direk doktoraya başvuruyorum diye. her üniversitenin bunla ilgili kendi koşulları olduğu için yapman gereken şey önce potansiyel üniversiteleri belirlemek sonra onların sitelerinden kayıt sayfalarına girip bakmak ne istediklerine. direk doktora yapacak insanlara genelde akademisyen olacak insan gözüyle baktıkları için beklentileri daha yüksek oluyor masterdan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Biyokimya masterı ile ilgili bilginiz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 koçta var sdf genelde alınacak dersler organik kimya, genetik, biyokimya, vb dersler üstüne bir laboratuardır diye tahmin ediyorum ne gibi bir bilgi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Aslinda bu konuya mesaj atilmasa, burda sadece linkler opsa kanimca daha guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 evet biz bunu neden kitlemedik? dinan sorun olursa özel mesaj at sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar