Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bildiğiniz gibi bossprefs iphoneda edge wifi gibi özellikleri kapamaya yarayan bi program(Jailbreakliler için). Bu programın diğer bir özelliği de istemediğiniz ikonları menüden kaldırması. Şimdi soruna gelelim şöyle bi mallık yaptım. BossPrefsin ikonu özelliğinden sildim. Artık ulaşamıyorum :D Silip tekrar kurmayı denedim ama yemedi. Şu an bossprefs ve i-Tunes gözükmüyor(Yarın öbür gün itunes Türkiye için açılırsa diye şeediyorum). Ulaşabilirsem bu programa nerden nasıl ulaşırım? Ulaşamazsam bu program gibi bildiğiniz başka programlar var mı? Ek olarak: Reset atsam gelir diye düşündüm ama Jailbreak işlemini bilmiyorum o yüzden hiç girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 finder/file explorer tarzı bişeyle applications klasöründe bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 reset at jailbreak zor bişey değil sorun olursa pm at bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Olay sadece JB değilki. O kadar müziği resmi oyunu tekrar sync etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ne var onda be backup yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 o kadar müzik resim dediğin zaten itunes da durmuyomu? max 10 dakkanı falan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Çözdüm :D kendi kendine geri geldi vallahi nası olduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar