rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Windows Vista kullanmaya başladım. Ancak printerın cd'sini bir türlü yükleyemiyorum. Hep şu hata alıyorum: Bu yazılım 'Çalıştır...' komutu kullanılarak yüklenemez. Bu durum çözümleninceye kadar yükleme devam edemez. Gereken İşlem: İptal düğmesine basıp yükleme işleminden çıkın. Oturumu kapatın ve yönetici ayrıcalıkları olan bir kullanıcı olarak yeniden oturum açın. (Daha fazla bilgi için sistem yöneticiniz ile görüşün.) Sistem yöneticisi yoksa, yüklemeyi bu bilgisayarın asıl kullanıcısına yaptırın. CD'yi çıkarıp yeniden takarak yüklemeyi başlatın. Çözümünü bilen var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bilgisayarda tek oturum var zaten o da benimki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 cd'nin icindeki setup mi artik hangi dosyaysa sag tiklayip, run as administrator demeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 denedim abi olmadı gene de... Anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 benim printer cd'si windows xp'den sonra çıkanları tanımıyor. Anladım şimdi... Bunun bir çözümü yok mudur? Gittimi güzelim printer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 printer ne markaysa sitesine girip baksan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar