0ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=3b6lml1wV1Y http://www.metacafe.com/watch/2032103/lebron_james_dunks_from_the_free_throw_line/ yok artık lebron james diyicektim,bide baktım lebron james miş,tesadüfe bak :D edit:açamayanlar için yeni link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bunun bir özelliği kalmadıki artık, mj den sonra özellikle yeni kuşaklarda bir sürü oyuncu var, daha zorunu yapanlarda var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 2 adim onune basmis cizginin, ama emege saygi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Jamario Moon'u izleyin. Lebron yanında halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 khala said: Jamario Moon'u izleyin. Lebron yanında halt etmiş. Buradan izleyin. Hastasıyım bu adamın. ÇOK KOLAYMIŞ gibi gösteriyo. 7 numaraya bakın mesela, kim olsa orada öyle yaparmış gibi durmuyor mu? watch?v=UatBtBqrqxI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ya bunları gormek için cok uzağa gitmeye gerek yok gecen sene tbl smaç yarışmasında james white bunun daha iisini yaptı ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 maç içinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bi adamın ustunde falan bassa yada bi savunma faan olsa tmmda smaç yarışmasından bile daha kolay maçta ole bi pozisyonda basmak. ısınmışsın gazsın belki takım onde belki geriden gelio falan. ama smaç yarısması ole deilki ama gelio sadece smaç basıo. ne maçtaki kadar ısınmış nede gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 arkasından blok koymak için gelen adamıda hesaba katmıyoruz tabi blok koyamaz tbi baskı fln oluşturmuyo gerçi lebron için bu pek geçerli değil ama smaç yarışmasıyla maç içindeki bi smacı kıyaslamak oldukça yanlıs olur.(maçtaki cok istisnai durumlar dışında tabiki 3e 0 gidiyosun,20-30 sayı fark var fln ama orda bile bi baskı olur üstünde sonuçta maçtasın ya kaçırırsan smaç yarışmasında kaçır kaçır bidaha bas) edit:hatta pozisyonu görmek istiyorsan nba'in sitesinden 11 kasımdaki bucks,cavaliers maçına bak 88-83 ken topu kapıyo orta sahada arkasından 3 kişi gelmesine ragmen basıyor.(harekette hatalı yürüme var yalnız bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 jamario moon'un videoyu bulunca koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bana o fiziği ver bi de karşımda Bucks oyuncuları olsun , ben de basarım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Lebron'u lebron yapan dunk değil zaten. 'yok artık lebron' dediğimiz bi çok hareket smaçtan çok ters turnikeye girerken, 360 dönÜp, gözlerini kapatıp, savunma yapan oyuncuya arada bi pandik atıp, çembere topu bıraktıgı hareketler falan. Zaten Lebron'dan çok daha iyi sexi smaç basan 4 5 oyuncu rahat sayabiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bucks oyuncularının ne eksigi varmış cok mrk ettim. BulletRide said: Bana o fiziği ver bi de karşımda Bucks oyuncuları olsun , ben de basarım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/0eaabb111c2fe4cbff90cde58f52363fc5637bd100c4f1ceedfd8145e4b6ef80ce4cf13e36e0f5e718260 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Hotdog said: bucks oyuncularının ne eksigi varmış cok mrk ettim. BulletRide said: Bana o fiziği ver bi de karşımda Bucks oyuncuları olsun , ben de basarım =] Lebron'un savunmacısı Richard Jefferson, pota altında hantal bir Bogut. Zaten Lebron tüm pozisyonlarda over-size bir adam,savunmacısı Jeff olunca da haliyle bu tarz jenerikler kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bende basıyorum böle ama tek sorun potaya girmiyo :D geri sekiyo ashdljasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 moon un videosunda 5 numaraya hayran kaldım ne güzel vuruyo öyle içine içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluescomes Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 mokoko said: bi adamın ustunde falan bassa yada bi savunma faan olsa tmmda smaç yarışmasından bile daha kolay maçta ole bi pozisyonda basmak. ısınmışsın gazsın belki takım onde belki geriden gelio falan. ama smaç yarısması ole deilki ama gelio sadece smaç basıo. ne maçtaki kadar ısınmış nede gaz. Herhangi bir basket maçına(genç,yıldız,ikinci lig,birinci lig vs) git ve seyret.Isınmada smaç yapan tiplerin kaç tanesi maç içinde smaca kalkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluescomes Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 BulletRide said: Bana o fiziği ver bi de karşımda Bucks oyuncuları olsun , ben de basarım =] Üst düzey liglerde(nba,eurolig vs) sporcuların birçoğu benzer fiziklere sahip.Maçta bu smacı atacakların oranı herhalde atıyorum 1% dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Oha abi sen Lebron James i hayatında görmedin galiba o pozisyonda dünyada onun kadar size a sahip bir adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Bluescomes said: BulletRide said: Bana o fiziği ver bi de karşımda Bucks oyuncuları olsun , ben de basarım =] Üst düzey liglerde(nba,eurolig vs) sporcuların birçoğu benzer fiziklere sahip.Maçta bu smacı atacakların oranı herhalde atıyorum 1% dir. Lebron'un fiziğinde bir swingman? Eurolig'de hemde? Hmmmmm Basketbol piyasası üzerinde Artest dışında Lebron ile boğuşabilecek bir adam olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar