Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lebron james throw line dunk

0ne

Öne çıkan mesajlar

bi adamın ustunde falan bassa yada bi savunma faan olsa tmmda smaç yarışmasından bile daha kolay maçta ole bi pozisyonda basmak. ısınmışsın gazsın belki takım onde belki geriden gelio falan. ama smaç yarısması ole deilki ama gelio sadece smaç basıo. ne maçtaki kadar ısınmış nede gaz.
Sosyal ağlarda paylaş

arkasından blok koymak için gelen adamıda hesaba katmıyoruz tabi blok koyamaz tbi baskı fln oluşturmuyo gerçi lebron için bu pek geçerli değil ama smaç yarışmasıyla maç içindeki bi smacı kıyaslamak oldukça yanlıs olur.(maçtaki cok istisnai durumlar dışında tabiki 3e 0 gidiyosun,20-30 sayı fark var fln ama orda bile bi baskı olur üstünde sonuçta maçtasın ya kaçırırsan smaç yarışmasında kaçır kaçır bidaha bas)

edit:hatta pozisyonu görmek istiyorsan nba'in sitesinden 11 kasımdaki bucks,cavaliers maçına bak 88-83 ken topu kapıyo orta sahada arkasından 3 kişi gelmesine ragmen basıyor.(harekette hatalı yürüme var yalnız bence)
Sosyal ağlarda paylaş

Lebron'u lebron yapan dunk değil zaten.
'yok artık lebron' dediğimiz bi çok hareket smaçtan çok ters turnikeye girerken, 360 dönÜp, gözlerini kapatıp, savunma yapan oyuncuya arada bi pandik atıp, çembere topu bıraktıgı hareketler falan.
Zaten Lebron'dan çok daha iyi sexi smaç basan 4 5 oyuncu rahat sayabiliriz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Hotdog said:
bucks oyuncularının ne eksigi varmış cok mrk ettim.

BulletRide said:
Bana o fiziği ver bi de karşımda Bucks oyuncuları olsun , ben de basarım =]

Lebron'un savunmacısı Richard Jefferson, pota altında hantal bir Bogut.

Zaten Lebron tüm pozisyonlarda over-size bir adam,savunmacısı Jeff olunca da haliyle bu tarz jenerikler kaçınılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
mokoko said:
bi adamın ustunde falan bassa yada bi savunma faan olsa tmmda smaç yarışmasından bile daha kolay maçta ole bi pozisyonda basmak. ısınmışsın gazsın belki takım onde belki geriden gelio falan. ama smaç yarısması ole deilki ama gelio sadece smaç basıo. ne maçtaki kadar ısınmış nede gaz.

Herhangi bir basket maçına(genç,yıldız,ikinci lig,birinci lig vs) git ve seyret.Isınmada smaç yapan tiplerin kaç tanesi maç içinde smaca kalkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Bluescomes said:
BulletRide said:
Bana o fiziği ver bi de karşımda Bucks oyuncuları olsun , ben de basarım =]

Üst düzey liglerde(nba,eurolig vs) sporcuların birçoğu benzer fiziklere sahip.Maçta bu smacı atacakların oranı herhalde atıyorum 1% dir.

Lebron'un fiziğinde bir swingman?

Eurolig'de hemde? Hmmmmm

Basketbol piyasası üzerinde Artest dışında Lebron ile boğuşabilecek bir adam olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...