Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Last Fm Hakkında Soru


SbNN

Öne çıkan mesajlar

Lan gece gece kafayı yiyicem. Bilgisayara download ettim programını oradan playliste ekliyorum bulduğum şarkıları falan sonra bu eklediğim şeyler netteki last fm'de de beliriyor. Listede 11 tane falan şarkı oldu. Daha sonra mantıken My radio station diye bi buton var ona basıyorum neyse bunlar açılıyor saçma sapan eksik falan çalıyor veya aynı şarkıyı üst üste bikaç kez çalıyor daha sonra playlistde başka şarkı kalmadı diyor. Bi daha My radio station'a basınca da tekrar playlistte şarkı yok zart zurt diyor.

Şimdi ben bu yazılım üstünden işaretlediğim veya playliste eklediğim şarkıları bir daha hatta haftalar sonra hatta canım isteyince nasıl dinlerim.


Onu bunu bırakalım da birazcık açıklarsanız programı iyi olacak.

Ha bilgisayar Mac. Belki ondan da uyuzluk yapıyor olabilir.


Lan herşeyi keşfettim bugüne kadar ama sen gece gece canımdan can aldın Last fm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sarkıların tamamı dinlenmiyor malesef.bazı sarkılar icin gecerli o.o sarkılarında isimlerinin yanında kucuk mavi font(baya acıklayıcı oldu) tam parca yazıyor..bazılarında ucretsiz indir yazıor.ama baya az sayıda bu sarkılar.radyo istasyonu da aynı hesap asla sarkının tamamını calmıyor..ben daha cok istasyona begendiğim bi sanatcıyı yazıp benzerlerini dinlemeyi seviorm.yeni kesifler fln oyle daha guzel oluyor.yoksa haftalık ''bu size tavsiye edildi listesi'' yoruyor beni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...