SbNN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Lan gece gece kafayı yiyicem. Bilgisayara download ettim programını oradan playliste ekliyorum bulduğum şarkıları falan sonra bu eklediğim şeyler netteki last fm'de de beliriyor. Listede 11 tane falan şarkı oldu. Daha sonra mantıken My radio station diye bi buton var ona basıyorum neyse bunlar açılıyor saçma sapan eksik falan çalıyor veya aynı şarkıyı üst üste bikaç kez çalıyor daha sonra playlistde başka şarkı kalmadı diyor. Bi daha My radio station'a basınca da tekrar playlistte şarkı yok zart zurt diyor. Şimdi ben bu yazılım üstünden işaretlediğim veya playliste eklediğim şarkıları bir daha hatta haftalar sonra hatta canım isteyince nasıl dinlerim. Onu bunu bırakalım da birazcık açıklarsanız programı iyi olacak. Ha bilgisayar Mac. Belki ondan da uyuzluk yapıyor olabilir. Lan herşeyi keşfettim bugüne kadar ama sen gece gece canımdan can aldın Last fm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 LastFm'in mantığı, senin dinlediğin parçalar üzerinden bir süre içinde bir şeyler oluşturması müzik zevkinle alakalı olarak. 5-10 parçayla olmaz yani, 1 hafta - 1.5 hafta dinle; bütün sorunların çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 LastFm'i ben de çözemedim bir türlü. millet neler neler yapıyor. Ben habire scroplayıp duruyorum. Bu hafta kimler ne dinlemiş diye bakıp o parçanın tamamını dinlemeyi bilen varsa bi anlatabilir mi mesela? Yoksa zaten imkansız mıdır? Telif hakları sebepli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bir de birden fazla etiket yazıp aratabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben geçen listeyi sıfırlayıp 15-20 şarkı dinledim. sonra istasyondan çalınca gayet zevkime uygun şeyler buldu alet. repi bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 2. soru: şarkıya göre etiketleme yapabilen bi program var mı bu tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sarkıların tamamı dinlenmiyor malesef.bazı sarkılar icin gecerli o.o sarkılarında isimlerinin yanında kucuk mavi font(baya acıklayıcı oldu) tam parca yazıyor..bazılarında ucretsiz indir yazıor.ama baya az sayıda bu sarkılar.radyo istasyonu da aynı hesap asla sarkının tamamını calmıyor..ben daha cok istasyona begendiğim bi sanatcıyı yazıp benzerlerini dinlemeyi seviorm.yeni kesifler fln oyle daha guzel oluyor.yoksa haftalık ''bu size tavsiye edildi listesi'' yoruyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar