Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 http://www.artbyfeng.com/ bu sitede soldaki menüden -how i work- (üstünde kalem resmi var) kısmına girerek Section 1 - Drawing Materials bölümündeki alet edavatı bana acıklayabilecek olan varmı. kadıköyde falan bulabilirmiyim bu aletleri (cetveller hariç :) )[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 İrili ufaklı, kalın ve ince uçlu, koyulu vs. kalemler. Resim kalemleri işte. Nasıl bir açıklama istiyorsun anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hepsinin alternatifleri türkiyede var. yannız ben bi elektrikli silgi bulamadım...[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 nasıl kullanılır bunlar bide almak istesem bu ingilizce isimleri ile söylesem anlarmı satıcılar? degilse türkçe isimleri ne bunların? skecth yapmak için bire bir süper aletler ama tam olarak nasıl kullanılır [signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 04 Mayıs 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 aman anlatmış orda nası kullandıgını tmm fiyatlarından haberin varmı peki horace?[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 skeç için süper alet diye bişi yok. tercih meselesi. fiyatları da kalitesine göre deişiyo işte.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 tmm benim için süper tercih meselesi[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 olm kullanmadan nerden biliyosun :lol:[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 aa baksana yapmış adam işte :lol: o yaptı bende yaparım benim tercihim artık :)[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar