The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ekran kartından dolayı calısmayan oyunlar ıcın ... ornegın dx9 olmazsa calısmam dıyen deusex2,conan yada prince of persia tarzında oyunları calıstırabılmek ıcın ... "3danalyzer" diye bir program var ... alenen pıxel shader dır sudur budur oyunun detect etmesını engellıyo yada bı sekılde emule edıyo ... kısaca ıse yarıyo ... eger ıyı ama yetersız (128bıtlık mx440 ınız var ve bu tarz oyunları oynayamıyorsanız) ... http://www.tommti-systems.com sitesine girip alakalı prog u bulup ındırın (prog a dırekt lınk verılemıyor) ... 1mb den ufak bişi bence kullanıslı ... cok uzun suredır kullanıyorum ama bunu patıcık le paylasmamıstım paylasayım dedım ,bılenler bılmeyenlere gorenler gormeyenlere anlatsın :)[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar