Anason Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bir tane treasure hunting yazisi yazilicak o yuzden level5 map icin scree shot almam gerekiyor bol bol.tabi benim reskill ss lerini gormek istemedigimizden bana yardim edicek gececi bir tamer lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 biz hallederiz dicem ama bizim pinglerle zor gibi olmadı deneriz yine[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ehe acalim acalim kac zamandir acmadik yaptik level 5 haritalari :P ss alma ozurluyum bu arada belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandokan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Europa da her turlu yardimi yapabilirim. Lev 5 istediginiz aksam acabiliriz.Ancak SS nasil alinir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 atlantic de treasure hunter imiz var,europa da ihtiyacim olursa sana ulasirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 whitein ww ile adada mahsur kaldim gatedende gecmiyo sadece takip ediyo beni ada icinde napcaz simdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bizim white la internetimiz koptu.hepde boyle heycan dolu geceleri buluyor cok kotu bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Valla bizdekide sans degil kırk yılın bası bir yere gittik ondada net gitti ayar oldum o gece hehe :) neyse saglık olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Yanınızda olmak isterdim ama ne adam gibi bir bağlantım nede adam gibi bir tamer'ım var. Yine de haftasonları bir gece bir şeyler yapalım 5-6 kişide olsak eğleniriz. Neden cumartesi geceyarısı aksiyonları geri dönmesin hazır event moderator ler geri gelmişken.[signature][hline]Kumadam of Moonglow Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bencede yapalim,uzun zamandir ozledigin birsey varsa kumadam yada cokca anilari olan birsey,onu yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Aslında benim için gidilecek yer sadece ölüp sonrasında 700-800 ping ile geri gelinebilecek yakınlıkta olması yeterli, uzun zamandır oyunda ki değişikliklerden bir haberim, her akşam oyuna girip yarım saat kadar moonglow da arkadaşlar ile sohbet edip çıkıyorum, sadece geçenler de bir ilsenhar'da chaos'a gittim, orada stone gargoyle ve stone harpy kesmeye çalıştım hepsi o.. detayları özelden konuşuru, hikayeli bir aktivite yaparız.... ama merka ettiğim iki şey var, 1) shroud of umbra nedir? 2) stratics de okudum millet event moderator ile quest gibi bir seyler yapmış, skara brae de adamı göremedim bir türlü sanırım cumartesi gecesi saat 00:00'da toplanırsak o detay da hallolur. Çok yazdım yine işten kovacaklar...[signature][hline]Kumadam of Moonglow Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 shroud of umbra asian shard larindan geldi kumadam.orda bir questle verilmis sanirim.baska birinden duyduguma gore de aos ciktiginda shroud of shadows un asyalilara verilmis haliymis. o quest le ilgili bende bi kac sey gordum stratics de ama anliyamadim tam. [Bu mesaj Anason tarafından 04 Mayıs 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar