Chastise Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 komandos negzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 komandos iki güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 2 kötüydü 1 iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 iki şey değil miydi ya böyle kırmızı cd si vardı üstünde COMMANDOS yazıyordu. bi bölümde gidip nazilerin üniformasını giyiyoduk falan. 1 de olabilir tabi benim dediğim eski baya. ama 2 nin söylenişi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 en güzel oyunlar komandos iki , worms iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 DoruK said: iki şey değil miydi ya böyle kırmızı cd si vardı üstünde COMMANDOS yazıyordu. bi bölümde gidip nazilerin üniformasını giyiyoduk falan. 1 de olabilir tabi benim dediğim eski baya. ama 2 nin söylenişi yeter. birdede vardı ikidede vardı o kıyafet deiştirme, rengini hatırlamıyom valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 şimdi baktım da, 1 miş benim dediğim. 2 yi oynamamışım zaten interface den çaktım durumu. ama olsun komandos iki oyun tarihinin en başarılı ismine sahip olmaya adaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 iki yargılar yahu. 1 de güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar