Elandoriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 simdi ben yeni bir kredi kart1 c1kartt1racam swg icin ayri olcsk sole bibaktinda bonusun kontorlu kart1 varm1s ama bu bir kredi kart1 deildir diyor ama numaras1 filan var ondan bi tane c1karttirip paray1 karta yukledikten sonra o numarayi versem olur dimi? yardimlarinizi bekliyorum c1kamadim su isin icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Garanti de açık bi hesap varsa... internetten erişim için şifre ve kullanıcı adı alıyorsun. ondan sonra internetten bir sanal kart çıkartıyorsun... Oyuna para ödeyeceğin zamanlarda gidip garanti bankasına para yatırıyorsun[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar