Petrus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Arkadaslar bu serverda genelde 400-500 kisi online oluyo.. Sphere... Ruslarin kurdugu bir server.. Daha once bu server hakkinda bi thread acilmis olabilir ama bunu acma sebebim farkli.. Eger isterseniz bir Turk guildi kurabiliriz ve yabancilara karsi oynariz. Turklerin arasinda bi yardimlasma olur ve eski UO gunlerine geri donebiliriz. Ilgi duyan arkadaslarim bana msn den ulasabilir. Saygilar Msn Adresi : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 YABANCILARA GÜNLERİNİ GÖSTERELİM BİR TÜRK SOSARİAYA BEDEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Suanda craft skillerini kasiyorum guilde bi altyapi olusturabilmek icin.. Eger ilgilenirseniz msnimi yukaridaki mesajimda belirtmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar