sesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 evet uyuyamıyorum napsam gelir uykum yarın erken kalkıp paper yazmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 o peypırı şimdi yaz, bi süre sonra canın sıkılır, göz kapakların ağırlaşmaya başlar, için geçer... uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 o imkansız şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 nevır say nevır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Başka bi assignmentın,hazırlancak testin,midtermin,final ın yok mu? Aç ,başka bişeye çalışmaya çalış.Şu dünyada normalde uyuduğun saatte uykusuz olduğunda ders çalışmak kadar uyku getiren başka bişey görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Budur Montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yarın oldu çok geç artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 olivera said: Budur Montla sıç Budur bence kızlar sıçmaz,difüzyonla vücutlarında istemedikleri maddeleri(atık demiyorum bakınız) dışarıya yollarlar. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar