Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 valla yanlış yere açtımsa kusra kalmayın da bana boyle 24 kasımdır tarafik kazalaırıd 23 nisandır fişlan bu tip şeler hakkında kompozisyonlar lazım yarına 15 farklı konu var ve defterler check edilecek, sonuç olarak kassam bile en fazla 4 tane yazabilirim yanı yine sıze basvuaracaım pati halkı:) bildiginiz bi guzel site varmı? yada ne biliyim guzel yer bu tip şeleri bulabileceğim Ps: edebiyat kısmına baktım yok yok yok[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 15 konuyu da yazarsan şeip beğenip yazabilirim[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar