DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 dün kuzenim geldi laptopunda msn e bağlanamıyormuş falan halletmeye çalıştık şöyle bir güzellikle karşılaştık: daha bir çok msn sitesine falan giremedik bu sebeple bu microsoft manyak mı kendi sitesine erişimi engelliyor bir de toshiba laptopta msn servisine bağlanamama nedeni nedir (modem port vs değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 4.5 gb hata raporu sildim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bizim okuldan bizim okulun sitesine bağlanırken veriyor aynı uyarıyı çok komik heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Vingthor said: 4.5 gb hata raporu sildim ben O-HA!1 o uyarı verip hata raporu yollama servisini kapatacan abicim. böle bi sürü anlamsız servis var. telephony mesela. Ya da Telnet... Ya da printerın yoksa print spooler. (gerçi bu adobe acrobat yüklerken gerekiyo.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 continue deyip geçseydin? (ss'te ikinc şık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yok ben sertifikasına güvenmediğim siteye adımımı atmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 DoruK said: daha bir çok msn sitesine falan giremedik bu sebeple ahahah fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 AAUHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 sata II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar