DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 dün kuzenim geldi laptopunda msn e bağlanamıyormuş falan halletmeye çalıştık şöyle bir güzellikle karşılaştık: daha bir çok msn sitesine falan giremedik bu sebeple bu microsoft manyak mı kendi sitesine erişimi engelliyor bir de toshiba laptopta msn servisine bağlanamama nedeni nedir (modem port vs değil)
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bizim okuldan bizim okulun sitesine bağlanırken veriyor aynı uyarıyı çok komik heh
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Vingthor said: 4.5 gb hata raporu sildim ben O-HA!1 o uyarı verip hata raporu yollama servisini kapatacan abicim. böle bi sürü anlamsız servis var. telephony mesela. Ya da Telnet... Ya da printerın yoksa print spooler. (gerçi bu adobe acrobat yüklerken gerekiyo.)
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 continue deyip geçseydin? (ss'te ikinc şık)
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yok ben sertifikasına güvenmediğim siteye adımımı atmam.
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 DoruK said: daha bir çok msn sitesine falan giremedik bu sebeple ahahah fail
Öne çıkan mesajlar