Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop batarya tutacağı kırıldı

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar;

Laptopumun bataryasını tutan klips kırıldı. Hani laptopun bataryasını çıkarırken bir tuşu çekeriz, böylece bataryayı tutan klipsler hareket eder ve bataryayı çıkarabiliriz ya, o küçük tırnaklardan birisi laptoptaki kırıldı. Şu anda bataryayı emniyetini çekmeden çıkarabiliyorum.

Ne yapmamı önerirsiniz? HP bu gibi bir sorunu garanti kapsamına alır mı?

Kendim tamir ettirebilir miyim? Ettirebilirsem tahminen ne kadar tutar ve İzmir'de nerelere gidebilirim?

Ya da başka önerileriniz var mıdır?

Şimdiden teşekkürler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti icerisindeyse basmane de murselpasa bulvari uzerinde hp teknik servisi vardi, aratirsan acik adresi, belki krokisi bulabilirsin.

cok ucuz ve basit bi parca ama bazi klipsler alt tablayla birlikte oluyor, alt taraf degismek durumundaysa killik cikartabilirler. malum hp pek servisiyle unlu bi firma degil. ozellikle izmir bu acidan cok cirkeftir.
Sosyal ağlarda paylaş

benim telefonda olmuştu benzer bi olay telefon 1 yıllıktı, tuşlarda sorun var diye vermiştim aslında servise ama o kırıklığıda tespit edip tutanağa yazmışlar.

o ara tam benq-siemensin avrupadan çekildiği dönemdi ve piyasada hiç yedek parçası ıvırı zıvırı olmadığı için bi pil için 30 iş günü bekledi telefon,sonra bi pil için benim telefondan 1 sene sonra çıkmış bi modeli kutusu açılmamış şekilde verdiler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...