funq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 üç bisikletli sabah 10da üçkuyular iskelede buluşup yola koyulur, urla'ya gider, kutsal "çiğ börek ve katmer yeme" görevini tamamlar, karantina adasını şöyle bir fetheder ve geri döner! katmer hakkaten güzel bişimiş ya, çiğ börek babanneminki kadar güzel değildi ama olsundu, o da güzeldi. yedik geldik efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 msn'de sorduğumda bütün fotolar güzelbahçede çekilmiş denildi. bu nası urla gezisidir anlamadım arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ordan dolmuşa atlayıp urlada inmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ahahah bütün fotolar? karantina adası da mı güzelbahçede? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 funq said: ahahah bütün fotolar? karantina adası da mı güzelbahçede? :D hani ada? hangisi ada? hangimiz ada değiliz ki? msn'de sorduğum bütün fotolara güzelbahçe dediydin, tecrit adası falan yo yo yok öyle bi şey... üstelik bana urladan katmer getirmeyene ben urlaya gitti demem >:D< (oha nepçim sımaylmış bu :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 istediğini elde edene kadar susmayan smiley :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 funq olm tatar mısınız siz çiğbörek diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 baba tarafı tatar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Karantina adasının resimleri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 karantina adasını içeren fotolarımız bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 urfa da deniz ne alaka deyip sonradan uyanan bir ben miyim dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Lopeth said: urfa fail B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar