Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bugun ogrendim daha. Hellhound PaticikFM basliginda soylemis gerci ama baslik aciyim dedim. Shadow Gallery vokalisti Mike Baker'i gecirdigi kalp krizi sonucu 45 yasinda kaybettik. Ayrica Ayreon'un Human Equation albümünde Loser, türk prog. metal grubu Dreamtone'un Iris Mavraki ile projesi Neverland albümünde de Reversing Time i seslendirmişti. R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 buyuk kayip cidden, cok erken gitti malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Aa çok yazık olmuş be. RIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 daha yapacak çooook işi vardı.. çok üzüldüm be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Çok yazık olmuş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Çok gençti ya. Çok üzüldüm . Siteye girip bişeye bakacaktım. Kayıp haberini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bir tane progressive solist daha terk-i diyar etti demek..topragı bol olsun ne diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar