UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Abi son 1 aydır kadıköy'de en ücra köşelerde bile ''Manolya Dilara,ara beni seni seviyom'' yazıyo :) bu ne abi ya? bi aralar ''Nuri Alço'' modaydı :-)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hahaha süper ya abi favorim: NURİ ALÇO BAŞBAKAN dır ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 evet ayrıca her yerde F-G var kalp içinde manolya falan yeni ne alakadır ben de annamadım :-) Bi de başka bi klasik, "belfıtığı" numaraları :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 haahha o dilara kimse arasın artık adam heryere yazmış N.A.R.O da nası bi organizazsonya ne dergilerini ne sitelerini gördük ii bişeyse katılırdık bizde[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ben bi kere boyun fıtığı gördüm ümraniye'de koptum :-)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Nuri Alço - İlim İrfan PARATONERİ ben de buna kopmuştum...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 kız herifden ayrılmış herif gaz yapmış[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yok bunu anladım da yani belki tanıyan fln vardır diye yazdım olur olur abi :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 babacum herif ayrılmış gaz yapmış diyon ama kızın adı Manolya Dilara mı? yoksa iki tane kız mı bu? :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Natural Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bizim okulun orda yaziodu; nuri alço yönetir nuri alço sever nuri alço yapar[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ya biri olmazsa ötki diyordur belki... itiraf ediyorum... MANOLYA DİLARA KLÜTFEN ARA BENİ PERİŞANIM ÖHÜEEÜEHEEE[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 puhahah Babacum.. kralsın.. :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Lütfen manolya diil o Manolyo dikkat edin[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Serap sana aşıkım ne olur dön bana bide bu vardır klasik[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Nuri Arço ruhunuzu okşar vardı. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Estel Özür dilerim baba pardon ok.. :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 30 Nisan 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 manolyo diloro oro beni yazıyo orda resmen ya. nasıl birer "a"ysa onlar. ama kalp içinde f-g ler daha bi fazla sanırım. ben de "=o= ara beni" yazıcam her yere[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hadi kadıköyü =o= larla dolduralım[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ii fikir altına da nickimizi yazak :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bizim bu taraftada (avrupa yakası) Benim Adım Welat Benim adım Xelat fln yazıyo[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Oha bizde yazak bişiler olm :) =o= ii fikir :-)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ben "Serap seni seviyorum-Yusuf" gormustum :)[signature][hline] weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery [Bu mesaj SouLForGeD tarafından 30 Nisan 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 "benim olamzsan bu diyarlardan çekip giderim" altına ekleme "sktir git"[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Şu olayı bilionuzmu? ''Müslüm Baba anamı yap da babam ol'' Not:''Yap'' kısmı yumuşatılmıştır :-)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Öne çıkan mesajlar