dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 SpiderS_DangeR said: belli birşey için kilitlenmiş bişey yok, sadece kendimi tatmin etmek için evdeki asma kilitleri açmaya çalışıcam. Maksat uğraş olsun asma kilitleri 2adet ataç ile açabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çilingirlerin yeminleri falan bile var, doktorlar gibi hehe karakollarda hepsinin seceresi yazılı falan, yemini edip, karakola adını yazdır git maymun al istersen. para da kazanırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bunları ataç ile açabiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 fallout 3 ile lockpicking lvl ım arttı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yup iki tane ataç ile açarsın.. youtube'da arat. çıkıyor. yalnız adam gibi ataç kullan :P çok ince olunca çıldırıyorsun biraz.. tabii ne yaptığınızdan ben/biz sorumlu değiliz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 o zaman ben biraz beceriksizmişim bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bi ara ben de meraklıydım ama yok yere çevreden polisten aggro almıyım diyip vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yurt dışına kadar uçmana gerek yok,tahtakalede olmaı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar