InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Gecen burdan wotlk cd key aldim ama adresleri mi ne dogrulayamadilar.Simdi live support benden kimlik resimlerimi falan istiyor.Scam olabilir mi bu? Paypaldan yaptim odemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bu paypal a ödeme yaptığın ID yi sorması kafi diye biliyorum ben sen yinede dikkatli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Odemede sorun yok adresleri kafadan salladim,o yuzden verifikasyon gerekiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben de ordan almıştım, ama telefon numarasını salladığım için bir türlü aramadılar, düzeltene kadar canım çıktı. Ama düzelttikten sonra 10 dakikada arayip, ad ve adresimi tekrar ettirip CD key'i yolladılar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ya ben telefonu adam gibi yazdim ama adresi akjfhakfh diye salladim.Resim yolluyorum ehliyetin begenmiyo herif.Iptal et diyorum lutfen 1 daha daha clear yollayin diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 of iptal ettiler neyse,bari kutusunu alirim 2 is gununde gonderceklermis(para iade),yamuk olmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 olabilir, yani sen siparişi iptal ediyorsun zaten adam müşteriyi kaybetmiş paranı da göndermez. gg oldun yani, millet saf zaten kalkıp gecenin yarısında gidio ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 InneR_ChaoS said: of iptal ettiler neyse,bari kutusunu alirim 2 is gununde gonderceklermis(para iade),yamuk olmaz di mi? gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 paypalın güzel yanı bu tarz şeylerde söke söke alabilmen vermek istemese bile. 2 gün içinde geri vermezse paypalda disput başlat saniyesinde veriyolar. kimlik istemelerinin sebebiyse verified olmayan paypal memberların çalıntı kredi kartıyla alışveriş yapma veya çalıntı olmasa bile chargeback aptırma imkanlarının olmasından dolayı. ellerinde kimlik olunca charge back yapma şansında kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 başta firmaya güvenipte cd key almaya kalkıyosun da nie bilgileri sallıyosun :P adamlar kutu hediye göndermek isteseler gönderemicekler misal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Hotcdkey'den warhammer almistim ben de. Papal ile site arasindaki gecikmeden dolayi parayi odedigim halde otomatik cd key gonderme calismamis. Neyse live support'tan konustum parami geri gonderdiler. Ama bu sefer paypal'e gonderilen para banka hesabima gecmiyordu. Bankaya gidip form falan doldurmak zorunda kalmistim. Ayrica Oyun alirken yada satin aldiginiz oyuna hesabinizi acarken her zaman dogru bilgiler girin. Sonradan basiniz cok agrir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Unbannable said: olabilir, yani sen siparişi iptal ediyorsun zaten adam müşteriyi kaybetmiş paranı da göndermez. gg oldun yani, millet saf zaten kalkıp gecenin yarısında gidio ffs yani saf agir olur da... cok da anlamli birsey oldugunu dusunmemekteyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 InneR_ChaoS said: of iptal ettiler neyse,bari kutusunu alirim 2 is gununde gonderceklermis(para iade),yamuk olmaz di mi? yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar