Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Normal server'da düşman Death Knight'ı


cakosy

Öne çıkan mesajlar

Selamlar wotlk aldım teknik sorunlardan oynu açamadım ondan bilgisizim ve 1-2 şey soracağım :)
öncelikli olarak death knight için başka 1 lvl55in olması o realm'de yetiyor dendi doğru mu?
asıl sorumsa: eğer "Normal" bir realmde yeterli lvl'da bir ana charımız var örnek olarak Horde varsayarsak 1 death knight yaratma hakkımızı Ally bir ırktan olan Death Knight yaratarak kullanabiliyor muyuz??
Benim için çok kritik bir soru tek Normal realmlerin bu özelliğinden faydalanabilmek için cevaba göre mevcut PVP realminden ivedi olarak Normal realm'e migrate edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni topic acmak yerine death knight topic'inde sorsaymıssın keske, ama evet aynı realm'de bir 55+ char. ın olması yetiyor, ileride tek level 55+ char. la her realm'de en fazla 1 tane olmak uzere, istedigin her realm'de acabileceksin ama su an kısıtlı... ikinci soruna gelince, eger pve realm'ındaysan istedigin ırktan acabilirsin death knight'ı, pvp'deysen asıl char. ınla aynı faction olmak zorunda tabii...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
yeni topic acmak yerine death knight topic'inde sorsaymıssın keske

Kimler Death Knight Açacak? başlığıyla pek alakalı görmedim farklı bir death knight topicine de rastlamadım, fakat daha eski postlarda varsa da ben görememişsem haklısın benzer konulardan fazla topic açısından forum kirliliği oluyor ve bu herkese saygısızlık.
bağlantı kurulabilecek bir topic varsa adminler lütfen o topic'e atsın bu topic'i :)

kfg said:
evet aynı realm'de bir 55+ char. ın olması yetiyor, ileride tek level 55+ char. la her realm'de en fazla 1 tane olmak uzere, istedigin her realm'de acabileceksin ama su an kısıtlı... ikinci soruna gelince, eger pve realm'ındaysan istedigin ırktan acabilirsin death knight'ı, pvp'deysen asıl char. ınla aynı faction olmak zorunda tabii...


teşekkürler, önce saatlerce "neden çalışmıyor yaw" haykırışları sonra da oyna girebilirsem göç yolu beni bekler :)...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...