Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dell UltraSharp 2208WFP 22''

Arlooax

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar, bu monitore kafayi takmis durumdayim. Kafayi takmamin iki nedeni var:

1) Dell'in ultrasharp 20 inch modelini cok uzun zaman kullandim, cok da memnundum, fakat bir sure once hanima kaptirdim, dell 19 inch lcd ye tabi kaldim.
2) 2208WFP 22'' in fiyati cok cazip geldi, $200 civari.

Bugun tam alacakken, biraz review bakiyim dedim ve de kafam bulandi, aletten hat safada memnun olandan, sektirip tukerene kadar bir yorum yelpazesi mevcut. Benimde monitor teknolojisi ile ilgim olmadigimdan bu yorumlari yorumlayabilmem biraz havada, bahsi gecen konular kullanilan tup teknolojisinin dindon oldugu, renklerin ve kontrastin tutmadigi seklinde ..

Simdi paticik nufusu genc, ilgilidir bu mevzular ile diye dusunerekten, var ise anlayaniniz, kullananiniz bir fikir rica edeyim.

Her ne kadar alet ucuzsa da, cope atacak $1 dolara acirim felsefesinde oldugumun da altini cizeyim de hocam $220 ye iyidir iste bosver diyen cikmasin ; )

Edit: link vereyim:
UltraSharp 2208WFP 22
Sosyal ağlarda paylaş

Dayanamadim aldim bile, $230 shipment dahil. Reviewlarda sikayet edenlerin cogu digital art'ci arkadaslar, renk kalibrasyonu, printer ciktilari gibi olaylardan rahatsizlar.
Ben programciyim, IDE bir ekranda (yani laptop wide 14'' de), extended view'dada (bu durumda bu gelecek arkadas extended olacak) kullandigim toollar sere serpe yerlestikten sonra mutlu olurum, yeterli bana yani ; )

Bu arada DELL de bas agrimaz, sevmezsen gonderirsin geri, customer satisfaction'da ustune tanimam, bu konuda gercekten hassaslar (telefona bakan hintli arkadaslarin siveleri baska bir konu ama minor).
Sosyal ağlarda paylaş

evet o internetteki yorumlara fazla guvenmeyin. internette (bence)her urun icin normalde olmasi gerektiginden daha negatif yorumlar oluyor nedeni icinde soyle bisey dusunmustum:
simdi sen bi urunu alip ondan memnun kalirsan etrafindaki arkadaslarina felan soylersin lafi gecince ama herkes kasip internete yorum yazmaz. sonuc olarak urunu alip kullanmissindir, memnun kalmissindir bircok insan icin olay burada kapanir. ama o urun diyelimki hatali cikti, nefret ettin tiskindin direk nerde yer bulursan yazarsin, ozellikle ugrasirsin bunun icin(gicikligina ya da baskalarida hata yapmasin diye felan). boyle olunca olumlu-olumsuz yorum dengesi internette olmasi gerektiginden farkli oluyor. ben genelde urun yorumlarini okurken hep olumsuz yorum sayisinin bi %30/40'ini felan cikarip oyle degerlendiriyorum urunleri.

neyse onemi yok artik tabii almissin monitoru. hayirli olsun, dusuncelerini yazmayi unutma bende dusunuyorum monitor yenilemeyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

6$ shipping iyimiş Türkiye için değil ama bu herhalde. Programlama için bişey diyemicem ama oyun oynayacaklar için yakın fiyatlara daha iyi monitorler mevcut. Bidefa 5ms bu 2ms samsung 22' aynı fiyata varken almam herhalde. Ama dediğim gibi oyun oynamayıda düşünenler için küçük bir ayrıntı. Nedir bunda oyun oynanmazmı? Oynanır tabi o kadar farkı çok anlayamazsınızda zaten.
Neyse ya alınmış gitmiş hayırlı olsun güle güle kullanın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...