Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Benzer durumdan bende müzdaribim ancak benim sorunum apt. a giren kabloda sorun olması. Telefonda düzgün çalışmıyor aradığımda hep meşgul sesi veriyor. 24 saat ttnete küfür edip arıza kayıdı yaptım bakalım nezaman ilgilenecekler. Birde zyxell, picatel gibi markalara neden yönelirsiniz? Hadi birini ttnet verdi de neden picatel? adsl için çevirmeli modem kurman gereken tek marka zyxel herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Dragonfire said: Birde zyxell, picatel gibi markalara neden yönelirsiniz? Hadi birini ttnet verdi de neden picatel? İyide picateli de ttnet verdi bana zyxell kullanmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 said: Birde zyxell, picatel gibi markalara neden yönelirsiniz? babam almış.. daha kötüsü bu salak modem çalışmadığından kendiki mi verdim, dedim dd-wrt falan çekerim çalışır ama olmuyor, firmware da hard reset de yemiyor alet.. biraz daha çalışsın satarım yeni bişiler alırım (ya da cinnet geçirip ekmek arasına koyar ve dişler iken çarpılırm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 eheh airties eski modellerde iiydi yeni modeller nedense çok abuk ya. bi de bu kadar dert yanıyosunuz da, zoom modem kullanın göriim sizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 konuyu hortlatmis gibi oldum biraz ama yazmak istedim. modemden gelen kablonun boyu 10 metreden fazla mi? ve netten kopmak derken sag altta kablo takili degil uyarisindan mi bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mocosa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 arkadaşlar bende zyxel kullanıcısıyım, masaüstü bilgisayarımda koma olmuyor fakat 2 tane laptopum da 40 dakikada bir kopma oluyor.anladığım kadarıyla modemden masaüstüne giden bağlantıda problem yok wireless dağıtımında var.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 donanımsal bi sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mocosa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 donanımsal derken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 modem bozuktur, laptopın wireless bozuktur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mocosa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 şimdi işin aslı ben superonline üyesiydim 2 gün önce ttnete geçtim bu laptoplar sorunsuz bağlanıyordu fakat ttnete geçmemle böyle bir problem ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bazı modemler voltaj deişimilerinden etkilenio benim eski modem saat başı kopardı artık çıldıracaktım kavga dövüş teknik ekip gelince baktılar söylediler. modemi değiştirince bi sorunum kalmamıştı ama tabi sizin sorun bu mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar