mep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 merhaba... biz eve 2 Mbit internet baglattık, ben download bagımlısıyım arkadasımda WoW oynuyo. ben download yaparken lag oluyormus baglantı paylastırmanın herhangi bi yontemi var mı bilen varsa yazsın, şimdiden tesekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 evet banada lazım 3 gün sonra bilgisayar gelicek ve fps oyuncusuyum istemiyorum lag mag ama yıllardır soruluyor öyle bir şey yoktu, bi modem vardı onunda özelliği idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 netlimiterla ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Download yapan bilgisayarlar net limiter ile limit koyucak başka yolu yok. Ama o da kasar bağlantıyı. Size tavsiyem, wow oynayan arkadaş kimse ile ortak olmasın kendisi evine bağlantı çektirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben 30kb upload limiti varken 200kb ile max olarak download ve upload yapabiliyorum download bağımlısı olarak en az 100kb gerekiyor kanımca aşağısı seni kesmez ama 100kb download varken lag ne kadar olur bilemiyorum tahminimce çok olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Farzedelim 2 kişi neti ortak kullanıyorsunuz. Biriniz arşiv hastası biriniz online oyun hastası. Bu iki kişi arasında yemin ediyorum kanlı bıçaklı kavga çıkar. Biz interneti 5 kişi ortak kullanıyorduk (4 mbit) o sıralar bende wow oynuyordum (bc exp gelmeden evvel) ragnarok'un önünde deli gibi laga girdim sonrası belli. Eğer hepiniz dw yapıcaksanız tamam sorun olmaz. Ama araya online oyun girdiyse problem yaşarsınız. Size yol yakınken tavsiyem, ortaklıktan çıkın ve kendinize ait bir bağlantı alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ya pingi dolayisiyle lagi etkileyen sadece download hizini limitlemek cozum olmaz diye saniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ortak tek bir yolunuz var. Arkadaşın raid yaparken sen download yapmayacaksın, o da raid yapmazken hafif laglı oynamayı kabul edecek. Bağlantıyı istediğiniz kadar ikiye bölmeye çalışın falan işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yezid said: netlimiterla ayarla tamam netlimiter dan ayarlayabiliyorsun ama fps oyunculari için değişen birşey olmuyor. WOW oynamadıgım içinde fikir bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Torrent ile dw yapacaksa birisi kesinlikle işe yaramaz her daim lag olur. Rapidden limiter ile sınır koyarak indirirsen belki biraz daha olumlu olabilir ama bence de ayırın bağlantıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kullandığınız modem de mutlaka Bandwidth Management vardır ordan ayarlamayı deneyin. lag olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 flashget kullan orada ındırcegın max hızı ayarla kafanız rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar