Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL baglantı paylastırma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba...

biz eve 2 Mbit internet baglattık, ben download bagımlısıyım arkadasımda WoW oynuyo. ben download yaparken lag oluyormus baglantı paylastırmanın herhangi bi yontemi var mı bilen varsa yazsın, şimdiden tesekkürler...
Mesaj tarihi:
Download yapan bilgisayarlar net limiter ile limit koyucak başka yolu yok. Ama o da kasar bağlantıyı.

Size tavsiyem, wow oynayan arkadaş kimse ile ortak olmasın kendisi evine bağlantı çektirsin.
Mesaj tarihi:
ben 30kb upload limiti varken 200kb ile max olarak download ve upload yapabiliyorum

download bağımlısı olarak en az 100kb gerekiyor kanımca aşağısı seni kesmez ama 100kb download varken lag ne kadar olur bilemiyorum
tahminimce çok olur :)
Mesaj tarihi:
Farzedelim 2 kişi neti ortak kullanıyorsunuz.
Biriniz arşiv hastası biriniz online oyun hastası.

Bu iki kişi arasında yemin ediyorum kanlı bıçaklı kavga çıkar.
Biz interneti 5 kişi ortak kullanıyorduk (4 mbit) o sıralar bende wow oynuyordum (bc exp gelmeden evvel) ragnarok'un önünde deli gibi laga girdim sonrası belli.

Eğer hepiniz dw yapıcaksanız tamam sorun olmaz. Ama araya online oyun girdiyse problem yaşarsınız.

Size yol yakınken tavsiyem, ortaklıktan çıkın ve kendinize ait bir bağlantı alın.
Mesaj tarihi:
Ortak tek bir yolunuz var. Arkadaşın raid yaparken sen download yapmayacaksın, o da raid yapmazken hafif laglı oynamayı kabul edecek.

Bağlantıyı istediğiniz kadar ikiye bölmeye çalışın falan işe yaramaz.
  • Yeni Oluştur...