Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman Northland Level Spec


Xolid

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar.

Benim shamanın sağlam resto gear(en azından wotlk den önce öyleydi)var.1200 spell power var resto halimle.Acaba diyorum Resto kalsam lvl kasmada sorun olurmu.Veya elementel olsam 5 Man dungeonlarda healım yeter mi?Yoksa ikisinde boşverip enchantmen mı olsam.Ench gearım karazhan epixlerinden oluşuyo.Bi akıl verirseniz sevinirim


İyi günler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spell up gıdıp normal 5 man heallamak kolay arkadaslar sonucta heroic degil biraz biliyorsanız oynamayı heal da sorun olmaz.
1200 spell up la elemental ol derım ben ama enchantment daha iyi geliyor bana lvl kasarken sonucta mana bıtme derdı yok melee iyidir herzman derim ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aç ekşisözlüğü oku sonra burda insanların kullandığı kalıplar falan oku anlarsın ne demek istediğimi.en ufak birşeye ayar vermek de yeni birşey ayrıca,en azından burada.

edit: demek istediğim şu birkaç sene öncesine kadar bu forumda insanlar ulan birinin bir açığını yakalayayım da hemen laf sokayım çok eğlensin herkes huhaha modunda değildi.Ayar vermekten kastım o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:
bence hazır spell up gearı varken elemental git 5 manleride rahat heallarsın enhancement 1v1 de lvl kasarken iyi ama mob sayısı artınca cok kırılgan oluyorsun, ben elemental grind i daha cok seviyorum acıkcası hem aoe farm olarak hem saglan dmg cıkarıyor ama yinede sen bilirsin :)


Valla enhancement halde iken ne kadar çok mob sayısı olursa olsun yine başa çıkabilirsin o yüzden bu konuda sana katılmıyorum. Kurtlar, earth elemental sürekli olarak maelstorm kullanabilmen çoklu moblarda iyi iş götürüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...