Xolid Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Selam arkadaşlar. Benim shamanın sağlam resto gear(en azından wotlk den önce öyleydi)var.1200 spell power var resto halimle.Acaba diyorum Resto kalsam lvl kasmada sorun olurmu.Veya elementel olsam 5 Man dungeonlarda healım yeter mi?Yoksa ikisinde boşverip enchantmen mı olsam.Ench gearım karazhan epixlerinden oluşuyo.Bi akıl verirseniz sevinirim İyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 spell up gıdıp normal 5 man heallamak kolay arkadaslar sonucta heroic degil biraz biliyorsanız oynamayı heal da sorun olmaz. 1200 spell up la elemental ol derım ben ama enchantment daha iyi geliyor bana lvl kasarken sonucta mana bıtme derdı yok melee iyidir herzman derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 northlend neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Land veya lend yanlış yazmış olabilirim.Ama bu forumda biri bişeyi yanlış yazdımı 50 kişi dalga geçiyo anlamadım.Sonuç olarak bişey sordum.Sağolasın Vioxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 northlandde enchantmen zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sparkcaster said: northlend neresi şöyle tiplere kıl oluyorum.ulan adam yanlış yazmış işte 7/24 cem yılmaz takılmak zorunda mısınız hayret bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 grammer police onlar var burda bı kac tane yakalamasınlar dıkkat et affetmıyorlar Edit:yanlıs yazmısım onu duzelttım amirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kac yildir oynuyosun oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben kaç senedir burdayım.ekşisözlüğün etkileri bunlar yeni moda.herkes birbirine ayar verme ego tatmin etme peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ayar verme yeni bisey değil. eksisozluk ne alaka onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 aç ekşisözlüğü oku sonra burda insanların kullandığı kalıplar falan oku anlarsın ne demek istediğimi.en ufak birşeye ayar vermek de yeni birşey ayrıca,en azından burada. edit: demek istediğim şu birkaç sene öncesine kadar bu forumda insanlar ulan birinin bir açığını yakalayayım da hemen laf sokayım çok eğlensin herkes huhaha modunda değildi.Ayar vermekten kastım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 eksisozluk kullanmiyorum, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 enhancment zor değil yaw hiç durmadan ilerleyebiliyosun ne mana bekliyosun ne bişey mana bitince rage ile dolduruyosun sora full dps ben enhancement ilerliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bence hazır spell up gearı varken elemental git 5 manleride rahat heallarsın enhancement 1v1 de lvl kasarken iyi ama mob sayısı artınca cok kırılgan oluyorsun, ben elemental grind i daha cok seviyorum acıkcası hem aoe farm olarak hem saglan dmg cıkarıyor ama yinede sen bilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Elementel i denicem bakalım inşallah iyi sonuç alırım... Sağlıcakla kalın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 olorin84 said: bence hazır spell up gearı varken elemental git 5 manleride rahat heallarsın enhancement 1v1 de lvl kasarken iyi ama mob sayısı artınca cok kırılgan oluyorsun, ben elemental grind i daha cok seviyorum acıkcası hem aoe farm olarak hem saglan dmg cıkarıyor ama yinede sen bilirsin :) Valla enhancement halde iken ne kadar çok mob sayısı olursa olsun yine başa çıkabilirsin o yüzden bu konuda sana katılmıyorum. Kurtlar, earth elemental sürekli olarak maelstorm kullanabilmen çoklu moblarda iyi iş götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar