Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 5k değilse de az veriyorlar. gerçi upuzun bir q zinciri var da, neticede 5k vermeyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 işte onu soruyorum bir quest zinciri vardı ve o questi alamıyorum.o nu alabilmek için 5k vermek gerekli miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 5 k veriyosunuz yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 veriliyo quest veren tipin konuması için 5k vermiş olmanız gerek shadowmoonda gerçi artık questi yapmanız gerekmiyo 71 olup 5k verdiginizde trainerdan train ediliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 70e de balance ile kasmıştım, gayet te rahat olmuştu. Yine aynısını yapıcam. Starfall falan gereksiz başta bence. 14-16 resto ya, Intensity + Omen of Clarity ve opsiyonel olarak master shape sihfter için, geri kalanlarıda balance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 80 oldum, full balance ile cok rahat her instance da healer lik yaptim. gerek yok yani resto kasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar