Chorap Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Evet US Collector Edition Warhammer Online hesabimi satmak istiyorum. MMO oynamak icin yeterli zamanim oldugunu dusunerek almistim fakat is gucten oyuna giremedigim fark edip satmaya karar verdim. Server = Magnus Icinde rank 27 (renown 19) Marauder var. Apothecary ve Scavenging baya kasmistim rank 27 gelene kadar. CE ile gelen item questleri yapilmis durumda. Hersey bankada. 1 aylık bedava kullanım süresi dolmuştur. Account ile ilgili daha detayli bilgi isterseniz lutfen cekinmeden sorun. Warhammer Online Collectors Edition'in orjinal fiyati 80 dolar. Icindeki karakterle birlikte satin aldigim fiyata, yani 80 dolara, vermeye raziyim. Amerika'da yasadigim icin Paypal ile odemeniz tercihimdir. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 şimdi insanlar "war kötü... bak herkes satıo" dicek :(... benimde vizeler başladı ama inat satmıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 valla cok yogun olmasam su aralar satmazdım... kesinlikle cok zevkli bi oyun, ozellikle son gelen patch ile baya bug yok ettiklerini duydum. daha city siegeler baslamadi, eminim onlar baslayinca oyun cok daha zevkli olacaktir. marauder su ana kadar oynadigim en zevkli karakterlerden biri ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ee kimse yok mu? fiyat uzerinde anlasabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 burdan US accu alicak zor bulunur, ebaye filan yaziver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar