Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[tavsiye]Ef - a tale of melodies

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

"But it was ten years too late..."

İlk serisinin kaldığı yerden devam ediyor. Kaldığı yerden derken yanlış anlaşılma olmasın Ef - a tale of melodies, Ef- a tale memories hem başı hemde sonu.

Seriyi izlemiş olanlar bilecektir. Ne oldukları belli olmayan iki karakter vardı. Himura ve yuuko. Hikayenin başı derken Onların hikayesinden bahsediyorum. Depremden 10 sene sonra. Sonu ise ilk serinin sonunda açıkta kalan başak sarısı saçlı kızımızın hikayesi.

Peki neden izlemelisiniz. Kesinlikle ilk serinin başarısını yakaladı. Chihiro ile saç baş yoldurtan. Sonu ne olacak diye tahminlerde bulunduğunuz. Sondan bir önceki bölümünün bitişinde beni sinir krizlerine sokan Ef - a tale of memories. Kesinlikle haketiği gibi bir devam buldu.

Drama ise dibine akdar drama bulacağınız serimizi herkese öneriyorum (ef ilk sezonu izlemeyenler ya kendileri camdan atsınlar, ya çekip izlesinler, ya adresslerini bana özelden ulaştırsınlar bizzat kızılcık sopam ile gelip ben dövem)

ki 6. bölümü izledikten sonra tüm düşünme tarzım allak bullak olmuş durumda.

Çok başarılı bu seri çok...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Esas güzel kısmı dizinin farklı anlatımı, müzikleri, metaforları ve özellikle deneysel animasyonları.

Ceptelefonu sahnesi vardır mesela. Aşırı emo işi olsa da o kadar güzel yapılmış ki büyülüyor. Bir de Kei nin kapalı kapı arkasından bir konuşma sahnesi vardır o da dehşettir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında Yuuko hakkında çok tartışılabilir.

Yuuko

Hatun hayatta iken resmen lanetli, Hayatına giripte normal kalan bi adam yok.

Kuze'ye bakalım adam bildiğin hasta çıktı süründü sürünüyor ve sonun da ölecek

Nagi, eğer yuuko hayatına girmeseydi büyük ihtimaller himura ile bişeyler yaşayabilirdi ama oda yattı.

Evlatlık abisini saymıyorum, yandı zaten oh olsun.

Mizuki en az etkilenenlerden olduda onunca bariz açık acı çektiği bu olaylardan

ki son olarak Himura... Adam bildiğin öldü lan, yuuko öldükten sonra aşkı falan unuttu herif ki son bölümde okulun çatısında ki sahneler gözlerini kırpmamak için bayaa bayaaa kastırdı.

ama gelin görün ki öldükten sonra yuukoyu görenlerin hepsi mutlu çift oldular yine (!) Himura hariç... Ama adam yıkılmadı ayaktaya taktir ediyorum karakteri...

Ö yüzden yuuko gibi hatunlar öldükten sonra daha çok işe yarıyor bilginize

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...