SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 "But it was ten years too late..." İlk serisinin kaldığı yerden devam ediyor. Kaldığı yerden derken yanlış anlaşılma olmasın Ef - a tale of melodies, Ef- a tale memories hem başı hemde sonu. Seriyi izlemiş olanlar bilecektir. Ne oldukları belli olmayan iki karakter vardı. Himura ve yuuko. Hikayenin başı derken Onların hikayesinden bahsediyorum. Depremden 10 sene sonra. Sonu ise ilk serinin sonunda açıkta kalan başak sarısı saçlı kızımızın hikayesi. Peki neden izlemelisiniz. Kesinlikle ilk serinin başarısını yakaladı. Chihiro ile saç baş yoldurtan. Sonu ne olacak diye tahminlerde bulunduğunuz. Sondan bir önceki bölümünün bitişinde beni sinir krizlerine sokan Ef - a tale of memories. Kesinlikle haketiği gibi bir devam buldu. Drama ise dibine akdar drama bulacağınız serimizi herkese öneriyorum (ef ilk sezonu izlemeyenler ya kendileri camdan atsınlar, ya çekip izlesinler, ya adresslerini bana özelden ulaştırsınlar bizzat kızılcık sopam ile gelip ben dövem) ki 6. bölümü izledikten sonra tüm düşünme tarzım allak bullak olmuş durumda. Çok başarılı bu seri çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dram (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 dram hüzün (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Kötü bir dram denemesi olsa shintaya hak verirdim de ef bu be abi. Nalet Chihiro dışında bir grup hızlı sublasa süper olucak ta klasik ayda bir bölüm menclave hızı ömür törpüsü yeminlen >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sakın coal guysdan çekmeyin... herifler tam anlamı ile su katılmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bunun ilki memories dimi? başka bişeyi yokmu? Ben kafadan daldım melodies e baya güzel öyle çok açıkta kalan bişey de yok sadece 2 ayrı zamanda olayların geçtiğini anlamam biraz vakit aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 4 karakter var toplam ilk sezonda da gözüken ama şöyle birşey var. 2. sezondaki iki major karakter (Himura, Yuko), birinci sezonda minordılar. 2. sezonda minor olan iki karakter (Chihiro, Renji), birinci sezonda majordular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Of pisikolojim bozulacak. Nasil bir bolumdu 10.bolum. Cok can alici yerlerde de veriyorlar muzigi dahada buyuk etki yapiyor. Resmen yasanmis hikaye gibi. Bunu yazan adamin cok mutlu bir adam oldugunu sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 SHAFT süper bir stüdyo deneysel animeler için :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 memories i çekiyorum bakalım. İnsanlar arasındaki bağlar güzel işleniyor hoşuma gitti hüngür hüngür ağlatmadıda baya bir hüzünlendirdi beni. Yanlız hala bu admaların iyi yada normal olduklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Esas güzel kısmı dizinin farklı anlatımı, müzikleri, metaforları ve özellikle deneysel animasyonları. Ceptelefonu sahnesi vardır mesela. Aşırı emo işi olsa da o kadar güzel yapılmış ki büyülüyor. Bir de Kei nin kapalı kapı arkasından bir konuşma sahnesi vardır o da dehşettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 memories gerçekten çok etkileyici. melodies deki ana karakterleri daha bi yakından tanıdıktan sonra şimdi tekrardan bir memories izleyesim geldi. valla helal olsun, konuyu da iyi seçmişler ama bu nası bir kurgudur yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 öeh 11. bölüm .ok iyiydi... Bitmesin bu seri... de haftaya son... *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 lan harbi bitmesin. Zaten memories birkaç saat bile dayanmadı. :( Bir çatı katıda biz bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ahaha çatı katı süper :> Yanlız Chihironun bir sahnesi vardı hiç unutmam. Hani şu Homuraya "BUNU UNUTMIYACAM" diye bağardığı sahne. Böyle bir garip oldum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yanlız chihro direkt 50 first kisses mi ne var ya onun hikayesi Birde her bölümü böyle birbirinden güzel. Devamı gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Chihiro için harbi bi ara ölsün kurtulsun bu kız dediğimi hatırlıyorum... aynısını himura içinde söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 of son bölüm geldi heycanlandım eve gidip izlemek istiyorum bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Two becomes one, and it through all eternity. Bitti :< bunu film yapsalar tüm romantik dramaları sollar. Yuuki tenshi çıktı iyimi? Ayrıca chiro <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Aslında Yuuko hakkında çok tartışılabilir. Yuuko Hatun hayatta iken resmen lanetli, Hayatına giripte normal kalan bi adam yok. Kuze'ye bakalım adam bildiğin hasta çıktı süründü sürünüyor ve sonun da ölecek Nagi, eğer yuuko hayatına girmeseydi büyük ihtimaller himura ile bişeyler yaşayabilirdi ama oda yattı. Evlatlık abisini saymıyorum, yandı zaten oh olsun. Mizuki en az etkilenenlerden olduda onunca bariz açık acı çektiği bu olaylardan ki son olarak Himura... Adam bildiğin öldü lan, yuuko öldükten sonra aşkı falan unuttu herif ki son bölümde okulun çatısında ki sahneler gözlerini kırpmamak için bayaa bayaaa kastırdı. ama gelin görün ki öldükten sonra yuukoyu görenlerin hepsi mutlu çift oldular yine (!) Himura hariç... Ama adam yıkılmadı ayaktaya taktir ediyorum karakteri... Ö yüzden yuuko gibi hatunlar öldükten sonra daha çok işe yarıyor bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Kesinlikle yanlız Yu'nun konsepti stand alone zaten. Yuuko yada başka birisine ihtiyacı yok. 1. ve 2. sezonların son bölümde özellikle birleşmesi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 01-25 H264 ver. batch torrent [MYMENCLAVE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar