Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tv için bişey

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bende rahat bir 20 25 yıllık bir sony var. Ama o kadar iyi ki atmaya kıyamıyorum. Tek kötü yanı sadece uhf felan çekiyor sanırım o yüzden kablotv den bir show tv nba tv felan görüyor. Eskiden olsa band değiştirme operasyonuyla adam gibi yapılabiliyormuş sanırım ama bu saaatten sonra uğraşılmaz.

Buna takabileceğim bir alet var mı? Mesela kabloyu bu alete takayım, arkadanda s videodan gireyim. Bi güzel seyredeyim tüm kanalları. Pc deki tv kartları gibin
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz mi..

televizyoncuya git, tv min S bandi yok, receiver gibi bi alet varmi$ ondan alcam de..

verirler..

senin durumun bizde de gecerliydi. ewde takribi 15-16 ya$inda bir sony war 84 ekran, ilk scart giri$li tv sanirim. S bandi yok. Gittik bu aletten verdiler, hem cok hizli kanal degi$tiriyor hem de ucuz.
Sosyal ağlarda paylaş

baya oldu ya alali, 25 lirayi gecmez derim.. boyle yerli yapim arkasinda bi kablo tv girisi bi de cikisi war, direk anten girisinden giriyosun.

sikko bi alet yani, resim felan kastirma $indi =P

Winersat WTC-301.

arattim nette ama bulamadim, sen s bandiim yok ne yapmam lazim dersen bundan veya benzerinden veriyolar zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Sony lere takilamiyor. =/ onun yerine receiver veriyorlar..

yani o devrin ilk trinitron sonyleri i$te. Hala cali$iyor ya, hafiften tüpü bitti gibi, goruntu gidip geliyor, yenisini bulup yaptiricaz umarim.

Yalniz $oyle bi$ey de deneyebilirsin, kablotv dijital yayina gecti, teledünya abonesi olup onlarin verecegi receiver i kullanirsan da sorunun çözülür. Ayda 7 lira, SD box da 100 lira falan.

ben de üye olmu$tum ancak, HD yayini tam oturmadigi icin iptal ettim daha baglanmadan. Bir de DVB-C destekli tv lazim receiversiz cali$tirmak icin.Yeni aldigimiz plazma DVB-S ve DVB-T destekliyor. Zaten C kullnan TV yok gibi hemen hemen. HD receiver in fiyati 210 liraydi. 12 taksite felan boluyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

düz ekran trinitron benimkide. pal ntsc geçişi felan var. adamlar taa o zamandan düşünmüş herşeyi. konsollarda felan mükemmel oluyor 2349432 yaşında olmasına rağmen. bi renk kayma olayı oldu sadece onu da 5 6 yıl önce halletmişti adam.

aslında digiturk alacaktımda 40 50 ytl veremeyeceğim 1 2 ay süreyle. geçici birşey lazım bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...