Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 oyunu online olarak aldim, fakat oyunu nerden bulacagimi bir turlu bulamadim. fileplanet veya baska bi yerde de yok henuz. nerden indirebilirim avrupa relaease versiyonunu bir fikri, bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 http://www.wow-europe.com/shared/downloads/protected/InstallWoW_enGB/InstallWoW.exe linkini kullanarak installer indiriyosun ve oyunu kura kura download etmeye başlıyor kendi kurulumundan sonra. benim de aldığım dvd okunmuyor, bir sürü bu problemle karşılaşan olmuş ve tech support cevap bile veremeden kaçtı oyuncular buldu bu çözümü not: 8gb boş yer istiyor ama 1,9gb indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bununla install etmek icin accnin upgrade yapilmis olmasi gerekiyor mu peki cd key yarin geicek elime cunku buyuk ihtimalle ama ben bugunden indirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 simdi hangisini install etmek istiyorsun dedi, wrath of the lich king dedim, bakalim olucak mi. cok tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 online key nerden aldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 online key almadim aslinda online mavishoptan aldim arkadasa yollattim yrn eline gecicek herhalde, online dememin amaci yurt disindayim bu yuzden kutuya ulasimim yok, bu yuzden download linki ariyorum ama gamer's loot ta var da 79 dollar diyor yani cok mantiksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 simdi tekrar arastirdim www.hotcdkey.com dan alirsan 39.99 dollara yani 65 ytl ye geliyor cd key almadim ben ama, bir dene istersen eu su da var ama ilk ekrana gelen us versiyon dikkat et onu alma altta eu istiyorsan suraya bas linki var ona basarak euya geciyorsun, ztn us daha pahali ordan anlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 şuan oyuna girebilmek için illa wotlk mu kurmak gerekiyor yoksa son patchle de oyun oynanıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Simdi official EU version'u blizz downloader'dan indiriyorum ama 2gb falan diyo Yani koca expansion 2gb mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 sıkıştırmışlardır onu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 site acılmıyor bende biri buraya upload etse gral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hotcdkey'dan alan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 benim dvd bozuk çıktı wotlk eu torrenti var ama toplam 8gb diyor hepsini çekmem mi gerekiyor? yoksa bu tome2 tome3 vs vs diyor onlardan hangisi lazım sadece wotlk'u kurmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 2. mesajda verilen linkten indir 1.1mb lık installer. Makinende yüklü olanları buluyor ona göre istediğin, yükleyebiliyorsun. Yani makinende wow + tbc 3.0.3 varsa installerı çalıştırıp sadece WotLK yükliyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 valla siteden çektim installer şu an 15 dk süren bir dl sürecine girdi umarım çok uzamaz iş harharahrhar...bozuk dvd ne ya of delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 aente said: valla siteden çektim installer şu an 15 dk süren bir dl sürecine girdi umarım çok uzamaz iş harharahrhar...bozuk dvd ne ya of delircem sanssizlik olmus. :S ben oyunu kurdum, tbc doneminde yuklemis oldugum 3.0.2 ve 3.0.3 patchlerini kurdum ustune oldu su an girmek uzereyim servera. 700 kisilik sira var nordrassil'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 İşte o bitince yüklemeye başlıyor 2gb civarı. ama indirirken yüklediği için biraz zaman kazanıyorsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 wotlk yi dvd den yukleyince tam versiyon kaç oluyo? üzerine hangi patchleri yüklemek gerekir surdan link verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 3.0.2 ve 3.0.3 u indiriyorsun iste. ondan sonra baska patch istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 güzel installerlarını silmiştim onların bi daha indiriyim simdi 3.0.1 --> 3.0.2 ve 3.0.2 --> 3.0.3 di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar