Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wotlk download

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunu online olarak aldim, fakat oyunu nerden bulacagimi bir turlu bulamadim. fileplanet veya baska bi yerde de yok henuz. nerden indirebilirim avrupa relaease versiyonunu bir fikri, bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
online key almadim aslinda online mavishoptan aldim arkadasa yollattim yrn eline gecicek herhalde, online dememin amaci yurt disindayim bu yuzden kutuya ulasimim yok, bu yuzden download linki ariyorum ama gamer's loot ta var da 79 dollar diyor yani cok mantiksiz
Mesaj tarihi:
simdi tekrar arastirdim www.hotcdkey.com dan alirsan 39.99 dollara yani 65 ytl ye geliyor cd key almadim ben ama, bir dene istersen eu su da var ama ilk ekrana gelen us versiyon dikkat et onu alma altta eu istiyorsan suraya bas linki var ona basarak euya geciyorsun, ztn us daha pahali ordan anlarsin.
Mesaj tarihi:
benim dvd bozuk çıktı wotlk eu torrenti var ama toplam 8gb diyor hepsini çekmem mi gerekiyor?

yoksa bu tome2 tome3 vs vs diyor onlardan hangisi lazım sadece wotlk'u kurmak için?
Mesaj tarihi:
2. mesajda verilen linkten indir 1.1mb lık installer. Makinende yüklü olanları buluyor ona göre istediğin, yükleyebiliyorsun. Yani makinende wow + tbc 3.0.3 varsa installerı çalıştırıp sadece WotLK yükliyebiliyorsun.
Mesaj tarihi:
aente said:
valla siteden çektim installer şu an 15 dk süren bir dl sürecine girdi umarım çok uzamaz iş harharahrhar...bozuk dvd ne ya of delircem

sanssizlik olmus. :S

ben oyunu kurdum, tbc doneminde yuklemis oldugum 3.0.2 ve 3.0.3 patchlerini kurdum ustune oldu su an girmek uzereyim servera. 700 kisilik sira var nordrassil'de.
  • Yeni Oluştur...