Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler Utopia Oynuyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mesela ben oynuyorum :D :D :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
Utopia adresi: games.swirve.com/utopia
amacı: senin bir eyaletin war burda asker yetiştiriosun bina yapıosun ve sen bir kingdoma baglısın ve seninkinden baska bircok kingdom war bunlarla savasıp KDni geliştirmeye calısıyosun...
Tam bir takım oyunu gerekli ve cok fazla kişi online oynuyor herkese tavsiye ederim...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
Şimdi çıkmam lazım ama gelince bi bakıcam.Saol.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 04 Mayıs 2004 12:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne demek her zmn bekleriz :P[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
ben oynuorm
wol da 2:49 dayim
hall a gb hazirligi icindeyiz
haj4ever eheh[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Mesaj tarihi:
dur bakıım sana ben de 31:6 dayım ismim Besiktas JK :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
said:
Lind3r0th, 04 Mayıs 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
Yok sevmedim action yok :P

2-3 gun action olmaz sonra cosarsın ama basından ayrılamazsın soyluum... :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
  • Yeni Oluştur...