Chorap Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Merhaba, Gecen sene bir samsung dvd burner almistim. Butun sene boyunca guzel calisti. Yazin 3 ay boyunca evde olmadigim icin bilgisayarima dokunmadim, geri donunce bi baktim dvd burner hicbisey okumuyor (cd veya dvd). Kullandigim DVD burner bu: Samsung DVD Burner Black Eject butonuna basinca gayet acilip kapaniyor, icine bisey koyunca hatta okumaya calistigini goruyorum (sesden ve isikdan). Hatta My Computer'a girince de "Dvd Drive (E: )" olarak gozukuo. Aldigimdan beri cok az kullandim bu dvd burneri o yuzden calismamasi biraz garip. Driverlariyla filen de oynamadim hic, format bile atmadim bilgisayara. Problem ne olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 senın problemınle alakasız ama ama bundan bendede var sanırım en azından samsung normal cd yazamıyor hep yakıyor , dvd yazıyor bendekıde aldım alalı normal bı cd yazamadım .Eskı normal cd w ıle yazıyorum mecburen oda patladı patlıycak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 okumadan yazıyorum, samsunglar çok dertli bu konuda, keşke lg falan alsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hep duyuyorum aslinda optik lensi kaymistir/tozlanmistir filen diye oyle bi problem olabilir mi? oyle bi sorunu varsa nasil halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 disk şeklinde veya losyon şeklinde özel temizliyiciler var, büyük marketlerde ya da bilgisayarcılarda bulabilirsin... temizlidiğin halde çalışmazsa firmware güncellemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hazır konu açılmışken lg nin allah belasını versin saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 e calismazsa artik yenisini alicaz mecburen. LG de kotuyse ne alim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 samsung kadar igrenc bir disk okuyucusu yok.hem kalitesiz,hem fiyatı yüksek hemde inanılmaz derecede sorunlu.LG en iyisi bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bulursan pionner al. ama zor bulunuyo. nec süperdir, o da olmadı asus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 temizleyici dene, olmazsa aldığın yere götür garantisi var 1 yıl olduysa daha, baksınlar. yeni alacak olursan da nec alma derim dvd-r okumama-yazmama hastalığı çıkıyo bi iki sene sonra, lite-on kullanıyorum şu anda sorun yok. diğer markalarda deneyimim olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar