Chorap Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Merhaba, Gecen sene bir samsung dvd burner almistim. Butun sene boyunca guzel calisti. Yazin 3 ay boyunca evde olmadigim icin bilgisayarima dokunmadim, geri donunce bi baktim dvd burner hicbisey okumuyor (cd veya dvd). Kullandigim DVD burner bu: Samsung DVD Burner Black Eject butonuna basinca gayet acilip kapaniyor, icine bisey koyunca hatta okumaya calistigini goruyorum (sesden ve isikdan). Hatta My Computer'a girince de "Dvd Drive (E: )" olarak gozukuo. Aldigimdan beri cok az kullandim bu dvd burneri o yuzden calismamasi biraz garip. Driverlariyla filen de oynamadim hic, format bile atmadim bilgisayara. Problem ne olabilir acaba?
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 senın problemınle alakasız ama ama bundan bendede var sanırım en azından samsung normal cd yazamıyor hep yakıyor , dvd yazıyor bendekıde aldım alalı normal bı cd yazamadım .Eskı normal cd w ıle yazıyorum mecburen oda patladı patlıycak artık
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 okumadan yazıyorum, samsunglar çok dertli bu konuda, keşke lg falan alsaydın.
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hep duyuyorum aslinda optik lensi kaymistir/tozlanmistir filen diye oyle bi problem olabilir mi? oyle bi sorunu varsa nasil halledebilirim?
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 disk şeklinde veya losyon şeklinde özel temizliyiciler var, büyük marketlerde ya da bilgisayarcılarda bulabilirsin... temizlidiğin halde çalışmazsa firmware güncellemeyi dene.
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hazır konu açılmışken lg nin allah belasını versin saygılar
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 e calismazsa artik yenisini alicaz mecburen. LG de kotuyse ne alim o zaman?
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 samsung kadar igrenc bir disk okuyucusu yok.hem kalitesiz,hem fiyatı yüksek hemde inanılmaz derecede sorunlu.LG en iyisi bu konuda.
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bulursan pionner al. ama zor bulunuyo. nec süperdir, o da olmadı asus.
funq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 temizleyici dene, olmazsa aldığın yere götür garantisi var 1 yıl olduysa daha, baksınlar. yeni alacak olursan da nec alma derim dvd-r okumama-yazmama hastalığı çıkıyo bi iki sene sonra, lite-on kullanıyorum şu anda sorun yok. diğer markalarda deneyimim olmadı :)
Öne çıkan mesajlar