mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 evet açık başlık çok acil notaları gerekiyo bana herhangi bi şarkısı olabilir ama düzgün olsun (sadece piyanosu) teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 http://www.911tabs.com/tabs/y/yann_tiersen/guitar_pro_tabs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 öyle begenmedim gitar pro'dan comptine dun autre ete ve amele valsini indirip pdf yaptım da ne biliyim çok samimiyetsiz geldi onlar eheh daha böyle şekilli bişeyler arıyodum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 guitarpro dan midi olarak kaydedip powertab dan felanda açabilirsin. Ve ya midi açan herhangi başka bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar