levdem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Patililer linkte gördüğünüz ürünü tavsiye eder misiniz? Kullanan var mı acaba aranızda? İŞTE BU edit: linki koymayı unutmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Eger tuslarin boyutlari normal bir laptop klavyesi kadarsa neden olmasin, ama asus eeepclerin 7" lik modellerindeki gibi ufaksa uzak dur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 double click yapmaya üşenip ordaki tuşa basan kaç kişi var burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Aynısını ben kullanıyorum cok memnunum tavsıyee ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Lopeth said: double click yapmaya üşenip ordaki tuşa basan kaç kişi var burda ? bir süre sonra, alisinca kullanilabilir bence daha hic denemedim ama benim alacagim a4tech fare'de de var ayni sey oyunlar icin fena olmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert.ikara Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Güzel bir ürün bence. Bu ürünü kullanmıyorum ama double clik özelliği olan bir A4 tech mouse kullanıyorum. Alışınca başka bir mouse kullanırken arıyorum. Eğer oyun oynuyorsan oyunlarda da kullanışlı bir özellik olur senin için. Kullanan arkadaş da memnun, özellikleri de iyi mini ve kullanışlı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
levdem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Açıkçası benim için oradaki butondan çok kablosuz olduğu için sinyal problemi yaşanıp yaşanmadığı önemli. Gerçi Mojito arkadaş kullanıyorum demiş. Problem yok ki memnunum yazmış. Teşekkür ederim cevaplayan herkese. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Erkek arkadaşım böyle bişiy arıyodu aylardır(kablosuz devasa olmayan klavye-fare seti) yılbaşı hediyesi olarak alabilirim ben bunu. Yalnız nerden bulabilirim ve fiyatı ne kadardır bilen varsa yazabilir mi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Klavyenin tuşları zamanla sertleşiyor. Temiz kullanmanız gerekiyor. TeknoSA ' larda bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 a4 tech (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert.ikara Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 tunch said: a4 tech (td) Neden a4tech down dedin arkadaşım. Elbette a4tech'den daha iyi markalar var ancak ben a4tech'den çok memnunum ve şimdiye kadar başkalarından da şikayet duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
levdem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Burada da var. Teknosa fiyatını göremedim ben, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar