deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Arattım çıkmadı başka bi isim altında daha önce açıldıysa kusura bakmayın. Başlıkta yazan driver lazım düzgün çalışan bir şekilde bulabilen olursa çok teşekkür edebilirim kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 http://rapidshare.com/files/32718660/V-Gear_TalkCam_Live_.rar sunu dene rar sifresi :pesimist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bu aygıt yöneticisinden göstermek gerekiyor yazmışlar onu nasıl yapıcaz bu senin yazdığın şeyi yükledikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 kameranı tak aygın yoneticisi ac orda sarı unlem isareti gorecen,o sarı unlem isaretine sag tıkla- ozellikler- surucu guncelle-konumu kendim belirleyecem - konumu o actıgın klasoru goster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ya vista kullanmıyorum kız arkadaşıma yaptırıcam bu işlemi ondan böyle ayrıntılı sordum kusura bakma tekrar yordum seni :) Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bir şey değil. calıştı mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Zor oldu ama başardım. Winrar bile yüklü değilmiş bilgisayarına kızın cinnet geçiricektim ama sonuçta emelimize ulaştık yardımlar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar