rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dolar 1.3 lere düşer mi düşerse ne zaman ? Yorum yapabilecek arkadaşlar arıyorum. Önemli.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bir yorum daha okudum baya samimi (?) diyorki erdoğanın g20 zirvesine çağrılmasındaki esas sebep TR deki yabancı paranın ytl cinsinde olması nedeni ile zarar etmiş olan sermayenin hesabını sormak. elbetteki erdoğan abd dönüşü sonrası doları düşürerek bu zararı azaltmak isteyecektir. Ve ekliyor; Dünyanın ilk 20 ülkesinden birisiymişiz? hangi konuda avrupa, arap konseyi, asya ülkerinden sonra 70-80 nci sıradan nasıl 20 nci sıraya geldik. bu tez ile konuya bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nosradamusun kehaneti acaba bu günlerimi anlatıyor. PETROLÜN DEĞERİ DÜŞÜYOR ; SABA NIN GÖZYAŞLARI ARTIK ÇOK ÇOK DEĞERLİ DEĞİL, İNSAN ETİ, ÖLÜM İLE KÜLE DÖNÜYOR FAROS ADASI, HAÇLILAR TARAFINDAN RAHATSIZ EDİLİNCE İNSAFSIZ HAYALET RODOS TA BELİRECEK . U.S.A DA BÜYÜK KARGAŞA ; HESTERİA HALKINCA TAPINAĞA KONAN HAZİNE, KORUNAKLI BİR YERE ÇEKİLECEK, HIRSLI OLANLAR DİRENECEK VE TAPINAK GERİ ALINACAK TAHRİP EDİLMİŞ VE DEHŞET VERİLMİŞ AV BU KARGAŞANIN TAM ORTASINDA KALACAK ANSIZIN GELEN TERÖR ÇOK ÇOK BÜYÜK OLACAK, BAŞ AKTÖRLERİ İSE SAKLANACAK SICAK KORLAR ÜZERİNDE Kİ LEYDİ ARTIK GÖRÜNMEYECEK BÖYLECE BÜYÜK DEVLER YAVAŞ YAVAŞ KIZDIRILACAK. ps. capslar c/p yüzünden. sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 doları 1.6 civarında sabitleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 dow jones kağıdı olan satsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 borsa bugün 24.900'den kapatacak. ona göre alım yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dolar 1.3 u gormez. Neden? Cunku yabancı çıkarken acaip zarar ederek çıktı Türkiye piyasasından. Derslerini aldılar bir daha şuursuzca gelmezler. O yüzden rahat olsun içiniz düşük kura elveda. Bundan sonra yabancı sıcak para yok fakirlik var, bol enflasyon... Ha bi de kömür yardımı tabi en önemlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 elaidi said: GM batıyor. Amerikalılar bir kez daha tutuşup paralarını çekmek isteyeceklerdir. GM tabi sembolik bir şirket batan daha nice şirketler var, bana kalırsa daha yükselicek dolar. tahmin tabi. Gm nin batışı bu krızle başlamadıkı adamalr sene başından berı zarar ediyoruz die bagırıodu zaten bu olayda tuzu biberi oldu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 amerikan 3lüsü zaten (ford chrysler gm) bayaadır zorluk çekiyo aslında. Mercedes daimlerden ayrıldı bilmemne oldu falan. uzun süredir bi pis koku var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mendoza said: Dolar 1.3 u gormez. Neden? Cunku yabancı çıkarken acaip zarar ederek çıktı Türkiye piyasasından. Derslerini aldılar bir daha şuursuzca gelmezler. O yüzden rahat olsun içiniz düşük kura elveda. Bundan sonra yabancı sıcak para yok fakirlik var, bol enflasyon... Ha bi de kömür yardımı tabi en önemlisi. söylerken vadesini de belirtin lütfen. şimdi akıtılan dolarlar krizin bitmesi ile 1 milyon civarına kadar inecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 harcanıyosun sen buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 durduk yerde canını alırım mr_hand. 2 kişinin dinlediği radyo yayınlarına geri dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ehehe merak ediyodum ne zaman uçacağını böle saçmalayarak da, yakın böle gidersen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 en azından ciddiye alarak bir şey söylüyorum, içeriğinin doğruluk yüzdesi tartışılır tabii ki. saçmalamak konusu ise forumda bu kadar l33t rolü yapan insan varken bana kalmaz bile. teşekkürler, iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben seni ciddiye alıp küfür etsem, sinirlensem iyi mi olurdu? En ufak bi önemi yok yazdığın şeylerin. neyse iyi hatırlattın, ben ders çalışacam daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 watdıfakizgoinkondee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mr_Hand said: ben seni ciddiye alıp küfür etsem, sinirlensem iyi mi olurdu? En ufak bi önemi yok yazdığın şeylerin. neyse iyi hatırlattın, ben ders çalışacam daha. LGS'de başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hani laf etmeyeyim, farklı tepki vereyim, belki düşünür bişeyleri farkeder dedim de, ı-ıh fake yine fake. Bi soraki fake'te gerçek üyeye çevirecem ama söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 cidden son zamanlarda çok fazla arttı. 1.70'i geçerse düşmesi daha da zorlaşacak gibi görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bi yandan iran altına para yatırıyo, diğer yandan Ford ve GM'in avrupada çalıştığı 3 dev sigorta şirketi artık bunlarla çalışmayacağını duyuruyo. ortalık baya bi karışıyo yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Sözünüzü dinledim erken aldım bilgisayarı ben 1.6'dan sanırım, 1.7 olmuş şimdi. said: Teşekkürrleeer Patiii. Neyse, şimdi gidip Alternatif Toplama Bilgisayarlar konusuna da bir teşekkür şeysi yazıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 sen aldın ben alamıyorum ama, 1.5 e düşsün anında alcam monitörü. düşer mi düşmez mi bilmemekle birlikte bekleyişimi sürdürüyorum, azimliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 2009 yazına belki alırsın monitörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 fiyatlar yüksek kalırsa dolar üzerinden fiyatlarda düşüş olur mu? tüm merak ettiğim budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 adamın stoğuna bağlı istediğin ürünü dolar 1.33 ken ithal ettiyse dolar 2.5 milyon olsa bile sana düşük bi fiyat verebilir. ama elinde bitince o günkü kurdan ithal edeceği için fiyatı yüksek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar